Facebook

Beoordelingen van Pizzart Utrecht

Recente recensies van Pizzart Utrecht

5 sterren na 418 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza tartufata zoals altijd, ik durf niks anders meer te bestellen want dit is de perfecte pizza voor mij. Precies op tijd ook weer!

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb genoten van mijn pizza Napoli. Nog nooit zo'n heerlijke pizza gegeten. Een echte aanrader. Ook de bezorging was top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer perfect in orde, zoals altijd. Ook keurig en snel bezorgd.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker, zoals altijd!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb hier al heel vaak eten besteld. Elke keer is het eten ontzettend lekker, ze zijn vriendelijk, ontzettend snel, goeie prijzen! Echt een aanrader, als je echt wilt genieten van een heerlijke Italiaanse pizza!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza, heeeeerlijk dolce dello chef!! Snelle bezorging, alles top

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, maar de extra bestelde en betaalde knoflook zat er NIET op. Helaas!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen 15 minuten geleverd. 15! En heerlijk als altijd.

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijke pizza's met een hele lekkere bodem!

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging eerder dan verwacht. Voor Nederlandse begrippen een van de betere pizza’s. Complimenten.

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, niet zout maar smaakvol en mooie bodem. Leuke variaties !

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste pizza van Utrecht!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt goede pizza. Vooral het deeg is echt super.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een van de pizza's had niet de extra bestelde topping, dat was een teleurstelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Dit zijn echt de lekkerste pizza's die we ooit hebben gegeten. Vriendelijke mensen. Helemaal top!.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza (met volkoren bodem:) en altijd hele snelle bezorging.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede en snelle levering, stoom kwam er van af en de pizza’s waren heerlijk 😊

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, toetjes en bier doen ook niet onder voor de originaliteit en kwaliteit van de pizza. Pizza Art is kunst om blij van te worden :) Bezorging stipt en vrolijk.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze waren weer heerlijk! Pizza Margherita en de herfstpizza genomen - wat een fantastische topping-combinatie deze laatste!

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, nog heel warm gebracht!

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Topkwaliteit pizza: lichte bodem, prima saus en heel goed belegd. Altijd snelle en vriendelijke bezorging. Complimenten!

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza's, zoals we dat van Pizzart gewend zijn. Onze vaste pizza-afhaal plek!

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza met lekkere bodem en verse ingrediënten. Bezorging is ook altijd top: op tijd, de pizza is goed warm en de bezorger is supervriendelijk. We zijn nog nooit teleurgesteld!

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele lekkere pizza!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel klaar en bezorgd. Prima pizza's

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's en netjes optijd bezorgd!

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk gegeten! Betere pizza's ga je in Utrecht en omstreken niet krijgen.

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste pizza van Utrecht!

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza's, snelle bezorging!

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top pizza’s! Vlot bezorgd! Lekker gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste pizza van Nederland!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

erg lekker,warm en op tijd.Kan niet beter, is PRIMA!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super lekker en nog best snel ondanks de drukte

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel en super lekker. Alleen het eekhoorntjes brood was een beetje verbrand dat was wel jammer. Verder echt superlekker

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere pizza’s. Top ingrediënten en snel bezorgt!

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's!

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekkere verse pizza, betaalbaar, aardige/vrolijke bezorger!

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse pizza, de lekkerste buiten Italië. Snell service.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijke (de beste) pizzas. Zet in opmerkingen, als je pizza gesneden wilt hebben.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Misschien wel de beste pizza die ik ooit heb gegeten. Sowieso de beste in Utrecht!

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza en lekkere tiramisu. De 1e ronde was de tiramisu vergeten, maar dit is keurig nabezorgd. Top geregeld.

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste pizza uit Utrecht. Heerlijk bodem, en supersnel bezorgd.

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza (met tonijn), ook erg lekker met volkoren bodem

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze mensen maken echt super goede pizza met een perfecte bodem en rijk belegd. Ik bestel alleen nog maar 🍕 bij PizzArt.

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizzart bezorgt altijd eerder dan aangekondigd. Top! Lekkere pizza! Flexibel qua omwisselen toppings. Klein minpuntje - extra topping vergeten.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizzart is the best in town: heerlijke pizza's en supersnel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

There is a small metal at the mossarela pizza

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was deze x aan de zoute kant, vreemd en jammer. Service was prima en ondanks de te zoute smaak zag hij er prima uit

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke, luchtige bodem en smakelijke toppings. Groot assortiment en duidelijk met liefde gemaakt. Beste pizza van Utrecht!

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza’s zijn heerlijk en altijd warm bij bezorging. Zeer vriendelijke bezorging die altijd op tijd is!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

pizza was prima tiramisu ook lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ons hele gezin is fan van jullie pizza’s! De caprese-salade is ook erg lekker. Bezorging altijd vriendelijk en op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer vriendelijke service Jammer dat het restaurant gedeelte nog niet open mag. Vriendelijke groet, Robert

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb afgelopen week weer bij Pizzart besteld. De pizza's zijn erg goed en ze hebben een snelle bezorging, zelfs in het weekend!

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke knapperige pizza's. Zeer snel bezorgd.

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en gewoon erg lekker!

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijke pizza's op! Eerst kreeg ik een telefoontje van Pizzart: wilde ik echt de opgegeven combinatie van extra toppings? Want dat combineerde heel slecht met elkaar! Niet lekker. Top dat jullie me hierover belden: bedankt!

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, attent dat er gebeld werd dat ze ietsje later kwamen.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd! Heerlijke pizzas.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alle pizza's waren erg lekker

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerrrrlijkk

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen hier vaker en het is altijd een succes! Heerlijke echte Italiaanse pizza's en keurig op tijd bezorgd!

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza: smaakvolle bodem met verse ingrediënten en niet te zout. Tomatensaus mag van mij wel wat spannender. Bezorging: top! Op tijd & warm. Wij bestellen volgende keer weer hier.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren lekker en snel bezorgd dus prima. Wel een punt van kritiek: bij de Vegana Deluxe staat niet aangegeven wat erop zit. Je zou dan aannemen dat dat tenminste is wat er op een gewone Vegana zit, zoals champignons, olijven, en met een basis van tomatensaus. Maar hij heeft geen van die dingen, dus eigenlijk is het een heel andere pizza...? Het was een verrassing wat ik kreeg gisteren, maar hij smaakte in ieder geval heel goed ;)

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste Italiaanse pizza van Utrecht!

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was de snelste bezorging ooit. We wonen in dezelfde wijk, dus dat helpt, maar ruim 10(!) minuten na de online bestelling ging de deurbel al. Petje af! We hadden o.a. de pizza PizzArt besteld, dus zouden worden verrast door de chef. Visueel waren we in eerste instantie wat teleurgesteld door die pizza, maar de smaak maakte dit meer dan goed. Heerlijk, dus zeker geen spijt van gehad!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, snel geleverd en nog goed warm. Geweldig!

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Pizza's en supersnelle bezorging. Was de eerste keer maar zeker niet de laatste keer!

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel bezorgd. Heerlijke pizza’s

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom beste pizza van utrecht, en erg goede vriendelijke bezorgers.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Serieus, de 2 pizza’s waren er in minder dan 15 minuten, en zooo lekker! Best pizza delivery ever!

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima en op tijd

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is misschien dom toeval, maar de lekkerste pizza's die ik ooit heb gegeten worden toevallig bij mij in de wijk gebakken bij Pizzart!

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's en hele aardige mensen, die echt een liefde hebben voor lekker eten :-)

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza en prima service! Zat alleen wat veel kaas op de Funghi-pizza. Maar verder alles in orde

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijne pizza. Goede service. Lekker gegeten.!!

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vijf verschillende soorten pizza, alle vijf super lekker!

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom snelle bezorging en heerlijke pizza!

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, rijkelijk gevuld. Uitermate correcte bezorging.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekka

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Vootreffelijk

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt serieus lekker pizza's! Beste bodem die ik in tijden gehad heb (volkoren is een aanrader!) en zo'n heerlijke keuze aan beleg! yum yum!!! Zo blij dat jullie in Lunetten zijn gekomen!

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wij zijn al 2 jaar grote fan van Pizza Art. Het deeg is uitmuntend, de ingrediënten heerlijk. we zijn benieuwd naar nog meer smaken! Oh ja, de bezorging is altijd snel!

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere pizza!!! Echt beste die ik ken in Utrecht. En ze bezorgen altijd heel snel 😃

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

m

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en precies de toppings er op die ik had aan gegeven.

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's !

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Buonisimo. De pizza's waren heerlijk .Ook namens mijn vriendin.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen regelmatig bij Pizzart. De pizza's zijn er erg lekker. En de kinderpizza's leuk gevormd. Maar dit keer waren de pizza's helaas wel erg zwart aan de onderkant. Gevolg: voordat er weer een stuk gegeten kon worden, eerst de bodem afschrapen. De bezorgtijd stelde teleur: ruim anderhalf uur. Normaal is dat veel korter: een half uur à drie kwartier.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste pizza van Urecht! 👌🏻👌🏻

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze maken echt ongelooflijk lekkere pizza's! Ook het glutenvrije deeg is heerlijk. De pittige olie moet je ook eens proberen. Achteraf geen opgeblazen gevoel, maar voldaan.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza. Bijna mijn vingers erbij opgegeten. Wij zijn fans. Aardige bezorger die gepaste afstand hield.

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima!!!

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere pizza en zeer snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste pizza's van Utrecht, keer op keer. We zijn ondertussen vaste klanten en halen meestal zelf, maar deze keer laten thuisbezorgen. En wat bleek: gloeiend hete pizza's, alsof ze rechtstreeks uit de oven kwamen. Topbezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen regelmatig pizza's bij Pizzart. Vriendelijk personeel, lekkere pizza's, betrouwbare service!

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb mijn geslaagde nicht een pizza maaltijd cadeau gedaan. Dat viel erg in de smaak. Super lekkere pizza’s en prima bezorging. En ik kon dit veilig op Corona afstand vanuit de andere kant van het land regelen met iDeal. Top!

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke goed belegde pizza,s

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super!

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima.Kan niet beter!

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste pizza's in Utrecht.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn pizza met ham en champignons was heel bijzonder lekker. Bijna perfect! De bodem van Pizzart is altijd een beetje "anders", maar wel goed! De champignons en ham waren heel lekker. De tomaat was prachtig rood en smaakte precies zoals het hoort, ook in geweldige harmonie met de kaas. Veel beter dan dit krijg je niet.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker zo als altijd

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

14 minuten na de bestelling stond er al een vrolijke bezorger voor de deur en de pizza's waren heerlijk.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke vegan pizza's!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op de tijd bezorgd die we eerder op de dag hadden aangegeven. Pizza was heerlijk!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

It's alway delicious and very friendly people!🦋 My favorite is the pizza maiala

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Met zijn tweeen een pizza toro en pizza tonno besteld. We wonen dichtbij maar ze kwamen dan ook goed heet aan. De bodems van pizzart zijn onovertroffen en de toppings vers en smaakvol. Portie groot genoeg voor flinke trek. Zou het zo weer doen.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt de moeite waard om 30 minuten voor te rijden. Eigenaar is een echte pizza liefhebber dat zie je terug in zijn werk

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jullie maken echt geweldige pizza's - het gaat om de korst, en die is echt helemaal zoals het hoort. Maar ook de simpele, wat zurige saus (San Marzano tomaten, zeker?) is het perfecte contragewicht. En de bezorging was stipt op tijd. Grazie, salute, e alla prossima volta!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Pizza's waren heerlijk!

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg authentieke pizza's! De meeste pizza's waren erg goed, alleen de bufalina en margherita waren minder. Ten eerste stond er niet op de doos welke bufalina was en welke margherita. Maar ik kon ook niet uit de smaak opmaken welke van deze twee de bufalina was. De tomatensaus overheerste ook op deze twee pizza's. Carbonara en Speck & zola zijn wel echt aanraders en die zou ik dan ook zeker nog een keer bestellen. De bezorging duurde ook redelijk lang (1 uur), maar dat valt te verwachten op een zondagavond. Bezorger was erg vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Dit is echt de lekkerste pizza die ik in Nederland ooit op heb. Ik moet hier 30 minuten voor rijden maar doe dat minimaal 1x per maand! Hij moet moet echt een keer zijn geheim van zijn deeg vertellen. :D

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onwijs lekkere pizza's. Altijd stipt op tijd en goed warm. Blij mee in de wijk!

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste pizzeria die ik ken.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijke pizza's en keurig op de gewenste tijd bezorgd!

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, kan niet beter. Bezorging prima en precies op tijd. cijfer: 10

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's en keurig op tijd bezorgd. Een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, lekkere biertjes, goeie communicatie, snelle bezorging

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende pizza's van Italiaanse kwaliteit. We hadden Contadina, Diavola, Parmiggiana en Prosciutto, warm geleverd binnen de aangegeven tijd. Groenten zijn vers, deeg is lekker en de pikante salami is een aanrader.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste pizza’s in Utrecht en omstreken. Bodem is echt top en de ingredienten ook!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste pizzas van Utrecht

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel efficiënt en zoooo lekker. En je kan glutenvrij bestellen en de deeg is echt super lekker.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt lekkere pizza's

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De artisjokken op de pizza smaakte niet goed. De tomatensaus die gebruikt werd op de pizza is wel lekker.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza's!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en: snel geleverd!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker! Goede tomatenprut erop, viel mn zoon (pizza-expert) op.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, lekker warm en in no time bezorgd! Goed bedrijf!!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel bezorg en zoals gewoonlijk een uitstekende pizza!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's en snel bezorgd!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwam mooi op tijd. Goede smaak. Lekkere korst, de bodem was slap, zeker toen hij nog goed heet was.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste pizza ooit buiten Italië gegeten. Ik eet deze pizza al maanden eens per week. We kunnen nu niet naar Italië, maar voor de pizza's hoeft dat dus ook niet ❤️💕

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onbetwist de beste pizza in Utrecht! Een echte Italiaanse pizza, heerlijk! Vrienden komen graag bij mij langs zodat we bij deze pizzaria een pizza kunnen bestellen. Ga zo door! Ik blijf zeker hier bestellen!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super pizza's! Heerlijke verse ingrediënten en perfect gebakken.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en niet zo monsterlijk vet. Zelfs de quattro formagi en de salame lieten geen vetvlek achter in de doos. Bijzondere opties naast de standaard keuzes, goed van smaak en een lekkere bodem.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere pizza's

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere warme pizza's. snelle bezorging.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, vlot bezorgd

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

100% tevreden

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Echte italiaanse pizza met dunne bodem en heerlijke ingediënten! Aanrader.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op 1 pizza zat niet de extra bijbestelde kaas, dus dat was een beetje jammer. Verder waren ze wel super lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste pizza's bestel je bij Pizzart! Ze waren weer heerlijk...

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastiche pizza's! Echt vakwerk, we kijken ernaar uit om weer in jullie restaurant te zitten :-)

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een uur levertijd is wat aan de lange kant. Verder heerlijke pizzas!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s rijk belegd!! En een fijne mozzarella salade!! Top in deze Corona tijd. Keurig bezorgd. Zelfs een appje toen de bezorger onderweg was!! Bedankt!!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn normale pizzazaak was dicht. Pizzart was dichtbij. Daar maar besteld. Beste pizza in tijden! Pizza nog warm, heerlijk krokante korst. Ik stap definitief over!

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren zoals altijd héérlijk!!

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, snelle levering !

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste Pizzeria die ik ken.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's en precies op tijd!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's precies op de gevraagde tijd bezorgd!

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

gewoon prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s waren top. Het was zondag, dus druk. Maar een uur wachten was toch wel wat lang. Bezorging werd wel aangekondigd per mail update, dus dat was weer fijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteits pizza en goede service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aardige bezorging en Zoals altijd weer een heerlijke pizza!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goede pizza's weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is de beste pizza van Utrecht. Verse toppings, onovertroffen knapperige, niet vette bodem. En dan werd 'ie ook nog eens tijdig, warm en gratis, contactloos bezorgd. 10/10!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere pizza tonno en pizza parma. Op afgesproken tijd klaar. Supermakkelijk online bestellen. Toppers!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

pizza was lekker heet v temperatuur en smakelijk zoals altijd. Jammer dat als je 18.15 uur besteld dat t tot 19.55 uur duurt voordat t bezorgd wordt. Misschien een idee om op de website een levertijd indicatie erbij te zetten.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima. Snelle service.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker. Precies op tijd. "Uw bestelling is onderweg" is een handig mailtje. Hopelijk komen we snel weer in het restaurant eten als we weer mogen.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle bezorging van een uitstekende pizza! Tussen bestellen en bezorgen zat 20 minuten! Super!

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zonder enige twijfel durf ik te zeggen dat de pizza van "Pizzart" tot de beste van Utrecht en omgeving behoort. Doordat zij gebruik maken van heerlijke, waarschijnlijk verse, ingrediënten, proef je met iedere hap een stukje Italië met een vleugje liefde. Voor de echte fijnproevers onder ons, combineer je pizza met één van de heerlijke Italiaanse biertjes die ze in het assortiment hebben. p.s. beste lezer, dit klinkt misschien als een grap, maar het is oprecht top-pizza.

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Blijven gewoon heerlijke pizza’s!

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Denk dat ik nu voor de derde keer een pizza heb besteld bij Pizzaart. Echt complimenten voor de kwaliteit van jullie pizza's. Deze zijn echt boven gemiddeld. Ga zo door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's! Goede bodem, smakelijk belegd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke krokante pizza's. Keurig op tijg bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een fijne pizzatent. Supersnelle bezorging. Hete pizza's, goed deeg, lekker beleg en ruim tomatensaus. Goede 1e ervaring!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza's en lekkere tiramisu! Ook de service is zeer goed.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizzart doet zijn naam eer aan. Dit zijn fantastische pizza’s zoals Je ze eigenlijk alleen in Italië gewend bent te eten. De pizza’s hebben een smaakvolle knapperige bodem met klassieke topping combinaties van de beste kwaliteit. Precies waar de Italiaanse keuken om bekend staat; pure ingrediënten van de beste kwaliteit waarmee relatief eenvoudige gerechten worden gemaakt. Goed bezig Pizzart!

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en de pizza funghi & prosciutto is misschien wel de lekkerste ooit!

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

PizzArt bakt de lekkerste pizza's van Utrecht!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

De lekkerste pizza van Utrecht

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer super gegeten. Beste pizza’s van de regio. Toetje van de chef is ook heerlijk (en machtig).

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere pizza en keurig 5 min voor geplande tijd bezorgd!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's kwamen perfect op tijd en waren super lekker.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom twee erg lekkere pizza's: de Montanara en de Diavola (deze laatste uit laten breiden met paprika en zwarte olijven). De pizza's werden binnen de aangegeven bezorgtijd geleverd, wat ze altijd lukt bij Pizzart. Wij bestellen bijna iedere week bij Pizzart, zij zijn veruit de beste pizzeria in de regio.

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sneller dan in de eerste mail aangegeven, waren de pizza's er. De laatste mail had ik gemist :-) Wel super om via de mail te weten wat de status van de bestelling is. En de pizza's waren super! Voor herhaling vatbaar.

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

As always perfect pizza’s!

, 14-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Our favourite!

, 10-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza is super! Wachttijd was eerst even schrikken: 65 min, terwijl het om de hoek is. Maar na 35 min stond de bezorger gelukkig al voor de deur. Jammer dat de pizza niet vooraf gesneden is, dat zou een fijne verbetering zijn. (Eventueel een optie om aan te klikken?)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's en snelle bezorging. Verse ingrediënten. Er mag iets meer smaak zitten aan de truffelsaus. Verder geweldig.

, 06-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wij nemen altijd de Montanara, want die is verschrikkelijk lekker en gisteren was hij er ook erg snel.

, 29-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was er snel (20 minuten) en hij was weer heerlijk! Goede bodem, smaakvolle ingrediënten. Zoals je gewend bent van PizzArt.

, 29-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s snelle en goede levering

, 29-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en even lekker als altijd!

, 26-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, goede tiramisu en snel bezorgd.

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super kwaliteit pizza, duurde alleen wat lang maar het was zaterdagavond.

, 22-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere pizza’s! Strak op tijd voor de deur afgeleverd! Vooral de pizza Pizzart was een toppertje!

, 22-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste pizza van Utrecht. Elke keer weer.

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Pizza goed op smaak, niet te vet, fijne mogelijkheid voor volkorendeeg en extra ingrediënten, soepele bestelling op de website, vriendelijke service.

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Superlekker en snel zoals altijd!!

, 06-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het liefst zou ik iedere dag hier een pizza bestellen ;-) Die van gisteren was echter toch net iets minder dan verwacht. Als extra topping rucola besteld en vond die niet goed smeken. Controlevraag aan mijn tafelgenoot gesteld en die bevestigde wat ik al vermoedde; het was niet 100% rucola maar gedeeltelijk spinazie! Foutje? Voor de rest weer perfect!

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, elke keer weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Italiaanse pizza, geen doorsnee bezorg pizza. Echte kwaliteit

, 29-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste pizzas van Utrecht!!

, 29-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt kaolo lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij Pizzart proef en zie je dat je te maken hebt met een vakman in de keuken! Verse ingrediënten, vriendelijke service in zowel de zaak als bij bezorging. Keep up the good work!

, 24-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd perfect, heerlijk en goed bezorgd! Blijf fan!

, 23-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede pizza, zoals altijd. Verbeterpunt is de tijdsindicatie voor levering: je klant gaat uit van die tijd, als de pizza's dan 30 minuten eerder komen is dat niet perse handig..

, 22-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top pizza.

, 21-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie pizza’s. Snelle en vriendelijke service.

, 10-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, snel bezorgd en nog goed heet.

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, vlotte bezorging, veel mogelijkheden om je eigen pizza samen te stellen. Super!

, 03-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat is dit toch een goede pizzeria zeg! Altijd goede pizza's, goede kwaliteit, vriendelijke eigenaar, vriendelijk personeel (ook de bezorgers). Uiteindelijk draait het om de kwaliteit van de pizza's en die is gewoon erg goed. Daarnaast wordt het ook nog eens erg snel geleverd.

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Top als altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aangezien we een Devola en een salami besteld hadden was een aanduiding wat wat voor soort Pizza welke was, wel handig geweest... Als je begrijpt wat ik bedoel

, 19-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had nog niet eerder besteld bij deze pizzaria. Maar erg tevreden. Vriendelijke en snelle service en de pizza was heerlijk!

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben de pizza contadina besteld, maar er zat veel te weinig groente op. Ook zat er geen mozzarella op en in plaats van courgette zat er wat komkommer op. Dit was geen goede combinatie. Op de salade zat erg weinig dressing en ook hier ontbrak de courgette.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben enorm genoten. 4 volwassenen, 3 kleine kinderen. Sommigen aten voor het eerst deze pizza's, ze vielen erg in de smaak. De Bambino voor de kleintjes is ook helemaal op gegaan. En natuurlijk hadden we ook de toetjes besteld 😊

, 04-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza zelf was perfect, precies zoals een pizza hoort. Helaas krijg je het niet gesneden en moet je het dus zelf snijden. Hierdoor was de pizza vrij snel koud.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

11 pizza’s besteld die binnen een half uur werden bezorgd en ook nog eens gloeiend heet waren! Kwamen echt net uit de oven, superkwaliteit en topservice!

, 22-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-11-2019

Kwaliteit:

Rating

The order was good. The food was ready at the agreed time and we enjoyed it.

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s met dunne bodem met verrukkelijke toppings. Keurig op tijd bezorgd ook.

, 01-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, iets sterk aangemaakte salade en super tiramisu. Met een écht Italiaanse bezorger :)

, 23-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Voor een etentje had ik 11 pizza's besteld in 6 verschillende soorten. Toen ik ze op de opgegeven tijd kwam afhalen waren ze ermee bezig en 10 minuten later klaar. "Want," zei de pizzabakker, "als u later was gekomen dan de opgegeven tijd, dan waren de pizza's al aan het afkoelen en dus minder lekker. Nu weet ik zeker dat u warme pizza's meeneemt." Ik vond dat heel doordacht. En zeker, de pizza's waren als altijd heerlijk!

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza en bezorgd op de tijd die bij het bestellen aangegeven werd.

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas duurde het gisteren anderhalf uur, terwijl we om de hoek wonen. Een van de twee pizza's was bovendien koud en van de andere was de topping van buffel mozzarella er helemaal afgegleden.

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als je pizza verkoopt die zo lekker is, dan word je populair en duurt het soms wat lang voor je ze allemaal kunt leveren. Alle begrip voor, maar weet als klant dat je soms 1,5 uur moet wachten.

, 03-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste pizza in Utrecht!

, 03-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede pizza.

, 26-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt altijd heerlijk pizza (en de desserts vind ik ook om te smullen). Ik vind het super dat de pizza's meestal nog eerder arriveren dan verwacht. Zo fijn dat we in Lunetten een echte Italiaanse pizzeria hebben!

, 24-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Salami was oud en taai.

Reactie van Pizzart:Goedendag Marianne. De salame wordt vers gesneden op moment dat een pizza met salame wordt besteld dus het is niet oud. Spijt me dat je vindt het niet lekker maar het is echt vers :(

, 18-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een super lekkere pizza weer. Daar weten ze hoe je goede pizza maakt. Absolute aanrader!

, 14-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen bijzondere pizza. Mozzarella was smakeloos. EUR 1,25 (of 1,75?) extra betaald voor extra ui. Voor die prijs vond ik de drie snippers die ik kreeg teleurstellend weinig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers, warm, heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd. prima eten!

, 31-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle bezorging (vrijdag half 6)

, 24-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer voor de vispizza gegaan. Lekker als altijd, en mooi op tijd bezorgd.

, 22-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijk en lekker warm

, 04-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste bestel pizza van utrecht

, 29-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, alles dik in orde.

, 26-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza en snelle bezorging

, 25-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijke pizza's! De nutella calzone is onze favoriet als dessert.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op het goede moment geleverd. Pizza’s waren goed, maar de salade week te veel af van de beschrijving op de site.

, 21-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker knapperige bodem!

, 15-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Fantastische pizza.

, 12-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste pizza’s ooit

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza zoals je hem in Italië proeft. Deze keer zelfs sneller bezorgd dan verwacht. Altijd een succes!

, 29-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kijk, je vrienden zeggen: "Die pizza's van PizzArt zijn duur, maar fantastisch." Je buren zeggen: "Proef die pizza!" De recensies schrijven lovend over de plek. Tja, dan ga je toch overstag. En inderdaad hoor, wat een gastronomisch genot. De bodem is heerlijk soepel, de tomatenpasta is vers en smaakvol, de bacon knapperig krokant en de gorgonzola kwam niet uit zo'n troosteloos bakje van de supermarkt, dat proef je. Al met al was dit dus een heerlijke ervaring die mij geld gaat kosten, want voortaan geen kansloze snelle diepvriespizza's meer, maar PizzArt onder de sneltoets bij geen-zin-om-te-koken-honger. Dank!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza. Verkeerde biertje, dat hoort niet voor die prijs.

Reactie van Pizzart:het spijt ons voor het ongemak. ik heb het genoteerde en volgende keer dat je bestel kreeg een bastola van mij!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en heerlijke pizza's. Een aanrader.

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er wordt gebeld dat men even iets later komen bezorgen, zeer attent en zeer gewaardeerd. Eerste bestelling, Pizzart heeft er twee nieuwe klanten bij. Genoten !

, 06-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om eerlijk te zijn vond ik de pizza's behoorlijk tegenvallen. Overal zijn geweldige recensies te vinden maar daar herkende ik niet veel van terug. Een van de pizza's was enorm waterig, en bij beiden was de bodem enorm slap. Qua smaak wel lekker, maar als de pizza zelf onhandelbaar is dan valt daar niet zo van te genieten..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere pizza!! En heel snel bezorgd ?

, 26-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alweer een super heerlijke pizza! En mooi op de afgesproken tijd!

, 19-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker pizza en de pittige olie is lekker pittig !

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit pizza's. Geen shoarma pizza's of die onzin, gewoon authentieke italiaanse pizza zoals het hoort. Verrukkelijk lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Uitmuntend!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse pizza's en op tijd gebracht.

, 06-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste pizza in Utrecht.

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Hier kan geen pizzera in Utrecht aan tippen. Absolute topper.

, 30-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd en super lekker. Ook de glutenvrije bodem!

, 24-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza!

, 14-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Beste Pizza van Lunetten!

, 10-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer was de buffelmozzarella weer heel goed!

, 10-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische pizza’s en snelle bezorging! We gaan hier zeker vaker bestellen!!

, 08-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verreweg de beste pizzeria van Utrecht. Een aanwinst voor Lunetten.

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere pizza's. Dunne bodem en lekkere ingrediënten. Ga zeker nog een keer bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The best pizza's ever!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste pizza’s van Utrecht

, 17-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bijna perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza en snel bezorgd. Echt geweldig.

, 16-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goede pizza's goede en beleefde bezorging. en vooral dat de pizza's super lekker zijn wanneer je ook besteld of afhaalt

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk verse pizza met heerlijke versie kleine broodjes erbij, pizza's zijn duidelijk met liefde gemaakt!

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Viel tegen helaas... niet wat ik gewend ben! Pizza was veel te het, helemaal slap. En de buffelmozzarella smaakte naar gewone mozzarella.... zulke pizza kan ik ergens anders goedkoper krijgen :(

, 02-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste echt Italiaanse pizza van Utrecht.

, 30-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Met stip de beste pizza’s van Utrecht. Deze man is een kunstenaar.

, 28-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bodem; dat is het geheim van Pizzart.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd erg lekker . was deze keer lui dus dacht bestel eens pizza's waren nog voor de tijd bezorgd en loei heet. thnx voor de lekkere pizza

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen een kwartier bezorgd (in de wijk)! Zo snel hadden we het niet verwacht. Kwaliteit ook weer hoog. Smaak erg goed. Ene pizza wel erg vet. Glutenvrije bodem is lekker!

, 25-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste pizza’s van de stad. Dat deze man er voor gestudeerd heeft in Italie, bewijst alleen al de bodem.

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijke pizza’s!

, 03-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijke echte Italiaanse pizza's en topservice!

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rijkelijk belegd, goede bodem. Lekker! Voor herhaling vatbaar. Uur vroeger geleverd dan aangegeven.

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste pizza’s in Utrecht (en omgeving)

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Goede pizza Redelijk op tijd bij afhalen

, 14-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iets te veel /te zoute gorgonzola, maar ja , dat is iets met smaak ! Pizza's snel , warm , en lekker !

, 01-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s van zeer goede kwaliteit, echt een aanrader!

, 24-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde lang, maar er werd netjes gebeld en als cadeautje een gratis dessert

, 21-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza en hele fijne bezorgservice! Top!

, 16-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Leuke bediening, goede service, heerlijke pizza's. Sowieso een aanrader!

, 15-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste pizza’s van Utrecht. Echte Italiaanse kok.

, 13-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker vers en goede kwaliteit

, 06-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Herhaalde bestelling. Weer uitstekende pizza en service.

, 05-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Altijd top pizza!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk pizzas. Jammer ze zijn een ingrediënt vergeten.

, 04-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was gewoon een super lekkere pizza. En snel bezorgd we gaan hier.caker bestellen

, 02-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza met goede ingredienten, de basilicum was deze keer alleen wat minder smaakvol, was wat verschromeld. De vorige keer was deze veel scherper van smaak (mssn toen niet meegebakken) en dat vond ik toen juist zo lekker!

, 26-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende pizza's. Je gaat ze niet snel beter krijgen.

, 26-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd weer heerlijke pizza’s, snel bezorgd. (Pizza’s zijn nog niet gesneden)

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Glutenvrije bodem, heel lekker als altijd! Super snelle bezorging, heel vers.

, 16-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, snel en lekker warm bezorgd. heerlijke pizza's

, 12-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd, warm en heerlijk. Zowel deeg als toppings smaken kwalitatief hoog. Ga hier, zonder twijfel, vaker bestellen.

, 11-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere pizza, bodem is heerlijk luchtig en krokante buitenkant. Je krijgt meer dan waar voor je geld, en de pizza's zijn goed geprijsd. De eigenaren zijn heel vriendelijke en enthousiaste jongelui. Ben geen fan van pizza maar sinds pizzart lust ik het wel elke dag.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Opnieuw zo'n lekkere pizza van Pizzart. En de bezorging was snel en goed.

, 03-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Vegana de luxe pizza is echt een heerlijke pizza, een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weerrr lekkerrr! En als verrassing een paar zwarte broodjes gekregen :D Die waren ook erg lekker!

, 30-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was heerlijk. Verse groenten, zeer smaakvol. Echt een aanrader!

, 26-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza en supersnel bezorgd, en dat voor een zondagavond!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mega lekker, snel bezorgd en nog goed warm. Top pizzeria!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer pizza's besteld en voor de tweede keer zeer tevreden. Heerlijke pizza capricciosa gehad. Fijn is dat de pizza niet zo vet is.

, 23-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Wederom een heerlijke pizza!

, 22-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima pizza’s, echt gesmuld!

, 19-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza & snel bezorgd

, 15-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was er vlot, maar beweerde dat dat hij de toegangsdeur van het pand niet open kreeg, ondanks dat ik hem herhaaldelijk binnen liet via de intercom. Het is niet de eerste keer dat ik een pizza beneden op moet halen omdat de bezorger de deur niet open krijgt. Gek genoeg hebben alleen bezorgers van pizzart problemen met de deur. Andere bezoekers nooit.

, 10-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alweer fantastisch

, 10-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bodem is idd lekker. Alleen b

Reactie van Pizzart:Goedendag Ruben. Wat bedoel je met alleen het bodem is goed? Vind je die ambachtelijke Buffel mozzarella uit Salerno, die Nduja uit calabria en die vlees uit Trentino niet goenog waarde dat je allen 1 steer geven? Dat vind ik raar want je bent die eerste klant dan vindt onze topping niet lekker, helaas. Mvg Giordano

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker. De korst is zo knapperig. En je kunt rechtstreeks op hun website bestellen, superhandig proces. Aanrader.

, 22-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was mijn eerste bestelling, was super lekker. Vlotte bezorging, en ga dit zeker meer doen.

, 20-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, simpel maar heel smakelijk en een erg goede bodem. De bezorging was ook super snel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza!

, 18-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd en zeer smakelijk

, 17-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 16-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Simpel besteld, perfect op tijd afgeleverd en in prima conditie. Goede pizza. De salade was lekker, maar wel erg klein. Bijna haute cuisine :-)

, 15-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke veganistische pizza's!

, 14-08-2018

Kwaliteit:

Rating

, 13-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke smaakvolle pizza, vlot en warm geleverd!

, 10-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werkelijk heerlijk en snel bezorgd! Ga ik vaker doen.

, 08-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk. Gewoon zelf uitproberen. Echte pizaa.

, 02-08-2018

Kwaliteit:

Rating

De pizza was keurig op het vooraf aangegeven tijdstip klaar en smaakte weer heerlijk!

, 30-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel en overheerlijke pizza!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hello, we had pizza from your cafe yesterday and it was sooo nice and delicious that I'm afraid that now I won't be able to eat anything else but only your pizza! I'm from Belarus and I have never tried such a nice dish neither in my country nor anywhere else! The base was so good, and especially cheese! I will never forget your pizza, Thank you very much for it! I wish you best luck for your business and hope a lot of people will enjoy your great pizza!

, 22-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bodem had iets harder doorbakken mogen worden

, 19-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza, bezorging goed op tijd, alleen had ik spinazie besteld als extra topping en kreeg ik een (los) doosje rucola.....Prijzige pizza, hierdoor helemaal.

Reactie van Pizzart:Sorry voor die fout. Volgende keer die extra spinazie kreeg van onze en we gaan extra opletten zodat die bestelling in order wordt gemaakt.

, 13-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was verrukkelijk! En de bezorging was erg goed en snel!

, 10-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had er al eens in het restaurant gegeten: eerlijke versgemaakte authentieke Italiaanse pizza veel lekkerder dan welke keten dan ook dus laten bezorgen is een logisch vervolg

, 10-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza’s! Naast de gewone smaken ook met verrassende toppings mocht je daar zin in hebben. En keuze tussen verschillende deegsoorten. Erg lekker, een aanrader.

, 08-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s. Goeie vulling en een bijzonder lekkere bodem.

, 08-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Lieve mensen van Pizzart, Eind vorig jaar zijn wij uit Lunetten verhuisd, maar graag komen wij regelmatig terug om bij jullie een pizza te eten. Wij worden super blij van jullie heerlijke pizza's, maar zeker ook van jullie gezelligheid, oprechtheid en oog voor jullie klanten. Zoals deze keer... wij kregen tijdens het wachten heerlijke kleine broodjes met maar liefst 14 (!) soorten meel en een overheerlijk smeerseltje van zwarte knoflook, olijfolie en water!

, 07-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza Prosciutto met pikante salami, zwarte olijven en paprika. Superlekker!

, 06-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was snel en gratis in Lunetten. De pizza was gemaakt met verse producten en niet vet. Lekker vers deeg ook. Wel zou er meer kruiden op mogen voor extra smaak, al kwamen de smaken van de verse producten zeker goed naar boven. We bestellen zeker weer!

, 26-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere pizza met heerlijke pizza bodem.krokant enn goed van smaak. Vriedelijke bezorger ook.

, 24-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Zoals een pizza hoort te smaken! Heerlijk!

, 19-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was mn eerste bestelling en viel helemaal niet tegen. Snelle bezorging, aardige bezorger en lekkere warme knapperige pizza. 1 opmerking: door de gorgonzola en de salami was het een beetje te zout. Maar ik bestel zeker vaker.

, 18-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk genoten van mijn pizza! Grazi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Een heerlijke pizza!

, 12-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ja hallo... Net vriendjes geworden met een steengoede pizzeria om de hoek (Fatta A Mano, aan de WA Vultostraat)... komt Pizzart ineens om de hoek met veel te goede pizza! Enorm goede deegbodems en keuze uit deeg. En de toppings, hoewel bescheiden, zijn zeer smakelijk en van hoge kwaliteit. Om over de huisgemaakte tiramisu nog maar te zwijgen! Moet ik nou gaan kiezen of zo...? Jeeeemig...

, 10-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel & lekker!

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza's, fijne mensen. Een aanwinst voor Lunetten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekkere, verse pizza. Iets te weinig zout, verder erg goed!

, 10-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bizar goeie pizza's. Vlotte bezorging. Helemaal top