Facebook

Beoordelingen van Pizzart Utrecht

Recente recensies van Pizzart Utrecht

5 sterren na 158 reviews

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s met dunne bodem met verrukkelijke toppings. Keurig op tijd bezorgd ook.

, 01-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, iets sterk aangemaakte salade en super tiramisu. Met een écht Italiaanse bezorger :)

, 23-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Voor een etentje had ik 11 pizza's besteld in 6 verschillende soorten. Toen ik ze op de opgegeven tijd kwam afhalen waren ze ermee bezig en 10 minuten later klaar. "Want," zei de pizzabakker, "als u later was gekomen dan de opgegeven tijd, dan waren de pizza's al aan het afkoelen en dus minder lekker. Nu weet ik zeker dat u warme pizza's meeneemt." Ik vond dat heel doordacht. En zeker, de pizza's waren als altijd heerlijk!

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza en bezorgd op de tijd die bij het bestellen aangegeven werd.

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas duurde het gisteren anderhalf uur, terwijl we om de hoek wonen. Een van de twee pizza's was bovendien koud en van de andere was de topping van buffel mozzarella er helemaal afgegleden.

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als je pizza verkoopt die zo lekker is, dan word je populair en duurt het soms wat lang voor je ze allemaal kunt leveren. Alle begrip voor, maar weet als klant dat je soms 1,5 uur moet wachten.

, 03-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste pizza in Utrecht!

, 03-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede pizza.

, 26-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt altijd heerlijk pizza (en de desserts vind ik ook om te smullen). Ik vind het super dat de pizza's meestal nog eerder arriveren dan verwacht. Zo fijn dat we in Lunetten een echte Italiaanse pizzeria hebben!

, 24-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Salami was oud en taai.

Reactie van Pizzart:Goedendag Marianne. De salame wordt vers gesneden op moment dat een pizza met salame wordt besteld dus het is niet oud. Spijt me dat je vindt het niet lekker maar het is echt vers :(

, 18-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een super lekkere pizza weer. Daar weten ze hoe je goede pizza maakt. Absolute aanrader!

, 14-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen bijzondere pizza. Mozzarella was smakeloos. EUR 1,25 (of 1,75?) extra betaald voor extra ui. Voor die prijs vond ik de drie snippers die ik kreeg teleurstellend weinig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers, warm, heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd. prima eten!

, 31-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle bezorging (vrijdag half 6)

, 24-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer voor de vispizza gegaan. Lekker als altijd, en mooi op tijd bezorgd.

, 22-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijk en lekker warm

, 04-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste bestel pizza van utrecht

, 29-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, alles dik in orde.

, 26-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza en snelle bezorging

, 25-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijke pizza's! De nutella calzone is onze favoriet als dessert.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op het goede moment geleverd. Pizza’s waren goed, maar de salade week te veel af van de beschrijving op de site.

, 21-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker knapperige bodem!

, 15-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Fantastische pizza.

, 12-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste pizza’s ooit

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza zoals je hem in Italië proeft. Deze keer zelfs sneller bezorgd dan verwacht. Altijd een succes!

, 29-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kijk, je vrienden zeggen: "Die pizza's van PizzArt zijn duur, maar fantastisch." Je buren zeggen: "Proef die pizza!" De recensies schrijven lovend over de plek. Tja, dan ga je toch overstag. En inderdaad hoor, wat een gastronomisch genot. De bodem is heerlijk soepel, de tomatenpasta is vers en smaakvol, de bacon knapperig krokant en de gorgonzola kwam niet uit zo'n troosteloos bakje van de supermarkt, dat proef je. Al met al was dit dus een heerlijke ervaring die mij geld gaat kosten, want voortaan geen kansloze snelle diepvriespizza's meer, maar PizzArt onder de sneltoets bij geen-zin-om-te-koken-honger. Dank!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza. Verkeerde biertje, dat hoort niet voor die prijs.

Reactie van Pizzart:het spijt ons voor het ongemak. ik heb het genoteerde en volgende keer dat je bestel kreeg een bastola van mij!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en heerlijke pizza's. Een aanrader.

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er wordt gebeld dat men even iets later komen bezorgen, zeer attent en zeer gewaardeerd. Eerste bestelling, Pizzart heeft er twee nieuwe klanten bij. Genoten !

, 06-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om eerlijk te zijn vond ik de pizza's behoorlijk tegenvallen. Overal zijn geweldige recensies te vinden maar daar herkende ik niet veel van terug. Een van de pizza's was enorm waterig, en bij beiden was de bodem enorm slap. Qua smaak wel lekker, maar als de pizza zelf onhandelbaar is dan valt daar niet zo van te genieten..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere pizza!! En heel snel bezorgd ?

, 26-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alweer een super heerlijke pizza! En mooi op de afgesproken tijd!

, 19-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker pizza en de pittige olie is lekker pittig !

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit pizza's. Geen shoarma pizza's of die onzin, gewoon authentieke italiaanse pizza zoals het hoort. Verrukkelijk lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Uitmuntend!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse pizza's en op tijd gebracht.

, 06-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste pizza in Utrecht.

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Hier kan geen pizzera in Utrecht aan tippen. Absolute topper.

, 30-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd en super lekker. Ook de glutenvrije bodem!

, 24-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza!

, 14-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Beste Pizza van Lunetten!

, 10-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer was de buffelmozzarella weer heel goed!

, 10-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische pizza’s en snelle bezorging! We gaan hier zeker vaker bestellen!!

, 08-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verreweg de beste pizzeria van Utrecht. Een aanwinst voor Lunetten.

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere pizza's. Dunne bodem en lekkere ingrediënten. Ga zeker nog een keer bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The best pizza's ever!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste pizza’s van Utrecht

, 17-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bijna perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza en snel bezorgd. Echt geweldig.

, 16-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goede pizza's goede en beleefde bezorging. en vooral dat de pizza's super lekker zijn wanneer je ook besteld of afhaalt

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk verse pizza met heerlijke versie kleine broodjes erbij, pizza's zijn duidelijk met liefde gemaakt!

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Viel tegen helaas... niet wat ik gewend ben! Pizza was veel te het, helemaal slap. En de buffelmozzarella smaakte naar gewone mozzarella.... zulke pizza kan ik ergens anders goedkoper krijgen :(

, 02-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste echt Italiaanse pizza van Utrecht.

, 30-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Met stip de beste pizza’s van Utrecht. Deze man is een kunstenaar.

, 28-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bodem; dat is het geheim van Pizzart.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd erg lekker . was deze keer lui dus dacht bestel eens pizza's waren nog voor de tijd bezorgd en loei heet. thnx voor de lekkere pizza

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen een kwartier bezorgd (in de wijk)! Zo snel hadden we het niet verwacht. Kwaliteit ook weer hoog. Smaak erg goed. Ene pizza wel erg vet. Glutenvrije bodem is lekker!

, 25-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste pizza’s van de stad. Dat deze man er voor gestudeerd heeft in Italie, bewijst alleen al de bodem.

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijke pizza’s!

, 03-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijke echte Italiaanse pizza's en topservice!

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rijkelijk belegd, goede bodem. Lekker! Voor herhaling vatbaar. Uur vroeger geleverd dan aangegeven.

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste pizza’s in Utrecht (en omgeving)

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Goede pizza Redelijk op tijd bij afhalen

, 14-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iets te veel /te zoute gorgonzola, maar ja , dat is iets met smaak ! Pizza's snel , warm , en lekker !

, 01-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s van zeer goede kwaliteit, echt een aanrader!

, 24-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde lang, maar er werd netjes gebeld en als cadeautje een gratis dessert

, 21-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza en hele fijne bezorgservice! Top!

, 16-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Leuke bediening, goede service, heerlijke pizza's. Sowieso een aanrader!

, 15-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste pizza’s van Utrecht. Echte Italiaanse kok.

, 13-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker vers en goede kwaliteit

, 06-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Herhaalde bestelling. Weer uitstekende pizza en service.

, 05-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Altijd top pizza!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk pizzas. Jammer ze zijn een ingrediënt vergeten.

, 04-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was gewoon een super lekkere pizza. En snel bezorgd we gaan hier.caker bestellen

, 02-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza met goede ingredienten, de basilicum was deze keer alleen wat minder smaakvol, was wat verschromeld. De vorige keer was deze veel scherper van smaak (mssn toen niet meegebakken) en dat vond ik toen juist zo lekker!

, 26-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende pizza's. Je gaat ze niet snel beter krijgen.

, 26-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd weer heerlijke pizza’s, snel bezorgd. (Pizza’s zijn nog niet gesneden)

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Glutenvrije bodem, heel lekker als altijd! Super snelle bezorging, heel vers.

, 16-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, snel en lekker warm bezorgd. heerlijke pizza's

, 12-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd, warm en heerlijk. Zowel deeg als toppings smaken kwalitatief hoog. Ga hier, zonder twijfel, vaker bestellen.

, 11-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere pizza, bodem is heerlijk luchtig en krokante buitenkant. Je krijgt meer dan waar voor je geld, en de pizza's zijn goed geprijsd. De eigenaren zijn heel vriendelijke en enthousiaste jongelui. Ben geen fan van pizza maar sinds pizzart lust ik het wel elke dag.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Opnieuw zo'n lekkere pizza van Pizzart. En de bezorging was snel en goed.

, 03-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Vegana de luxe pizza is echt een heerlijke pizza, een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weerrr lekkerrr! En als verrassing een paar zwarte broodjes gekregen :D Die waren ook erg lekker!

, 30-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was heerlijk. Verse groenten, zeer smaakvol. Echt een aanrader!

, 26-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza en supersnel bezorgd, en dat voor een zondagavond!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mega lekker, snel bezorgd en nog goed warm. Top pizzeria!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer pizza's besteld en voor de tweede keer zeer tevreden. Heerlijke pizza capricciosa gehad. Fijn is dat de pizza niet zo vet is.

, 23-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Wederom een heerlijke pizza!

, 22-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima pizza’s, echt gesmuld!

, 19-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza & snel bezorgd

, 15-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was er vlot, maar beweerde dat dat hij de toegangsdeur van het pand niet open kreeg, ondanks dat ik hem herhaaldelijk binnen liet via de intercom. Het is niet de eerste keer dat ik een pizza beneden op moet halen omdat de bezorger de deur niet open krijgt. Gek genoeg hebben alleen bezorgers van pizzart problemen met de deur. Andere bezoekers nooit.

, 10-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alweer fantastisch

, 10-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bodem is idd lekker. Alleen b

Reactie van Pizzart:Goedendag Ruben. Wat bedoel je met alleen het bodem is goed? Vind je die ambachtelijke Buffel mozzarella uit Salerno, die Nduja uit calabria en die vlees uit Trentino niet goenog waarde dat je allen 1 steer geven? Dat vind ik raar want je bent die eerste klant dan vindt onze topping niet lekker, helaas. Mvg Giordano

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker. De korst is zo knapperig. En je kunt rechtstreeks op hun website bestellen, superhandig proces. Aanrader.

, 22-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was mijn eerste bestelling, was super lekker. Vlotte bezorging, en ga dit zeker meer doen.

, 20-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, simpel maar heel smakelijk en een erg goede bodem. De bezorging was ook super snel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza!

, 18-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd en zeer smakelijk

, 17-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 16-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Simpel besteld, perfect op tijd afgeleverd en in prima conditie. Goede pizza. De salade was lekker, maar wel erg klein. Bijna haute cuisine :-)

, 15-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke veganistische pizza's!

, 14-08-2018

Kwaliteit:

Rating

, 13-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke smaakvolle pizza, vlot en warm geleverd!

, 10-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werkelijk heerlijk en snel bezorgd! Ga ik vaker doen.

, 08-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk. Gewoon zelf uitproberen. Echte pizaa.

, 02-08-2018

Kwaliteit:

Rating

De pizza was keurig op het vooraf aangegeven tijdstip klaar en smaakte weer heerlijk!

, 30-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel en overheerlijke pizza!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hello, we had pizza from your cafe yesterday and it was sooo nice and delicious that I'm afraid that now I won't be able to eat anything else but only your pizza! I'm from Belarus and I have never tried such a nice dish neither in my country nor anywhere else! The base was so good, and especially cheese! I will never forget your pizza, Thank you very much for it! I wish you best luck for your business and hope a lot of people will enjoy your great pizza!

, 22-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bodem had iets harder doorbakken mogen worden

, 19-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza, bezorging goed op tijd, alleen had ik spinazie besteld als extra topping en kreeg ik een (los) doosje rucola.....Prijzige pizza, hierdoor helemaal.

Reactie van Pizzart:Sorry voor die fout. Volgende keer die extra spinazie kreeg van onze en we gaan extra opletten zodat die bestelling in order wordt gemaakt.

, 13-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was verrukkelijk! En de bezorging was erg goed en snel!

, 10-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had er al eens in het restaurant gegeten: eerlijke versgemaakte authentieke Italiaanse pizza veel lekkerder dan welke keten dan ook dus laten bezorgen is een logisch vervolg

, 10-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza’s! Naast de gewone smaken ook met verrassende toppings mocht je daar zin in hebben. En keuze tussen verschillende deegsoorten. Erg lekker, een aanrader.

, 08-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s. Goeie vulling en een bijzonder lekkere bodem.

, 08-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Lieve mensen van Pizzart, Eind vorig jaar zijn wij uit Lunetten verhuisd, maar graag komen wij regelmatig terug om bij jullie een pizza te eten. Wij worden super blij van jullie heerlijke pizza's, maar zeker ook van jullie gezelligheid, oprechtheid en oog voor jullie klanten. Zoals deze keer... wij kregen tijdens het wachten heerlijke kleine broodjes met maar liefst 14 (!) soorten meel en een overheerlijk smeerseltje van zwarte knoflook, olijfolie en water!

, 07-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza Prosciutto met pikante salami, zwarte olijven en paprika. Superlekker!

, 06-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was snel en gratis in Lunetten. De pizza was gemaakt met verse producten en niet vet. Lekker vers deeg ook. Wel zou er meer kruiden op mogen voor extra smaak, al kwamen de smaken van de verse producten zeker goed naar boven. We bestellen zeker weer!

, 26-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere pizza met heerlijke pizza bodem.krokant enn goed van smaak. Vriedelijke bezorger ook.

, 24-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Zoals een pizza hoort te smaken! Heerlijk!

, 19-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was mn eerste bestelling en viel helemaal niet tegen. Snelle bezorging, aardige bezorger en lekkere warme knapperige pizza. 1 opmerking: door de gorgonzola en de salami was het een beetje te zout. Maar ik bestel zeker vaker.

, 18-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk genoten van mijn pizza! Grazi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Een heerlijke pizza!

, 12-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ja hallo... Net vriendjes geworden met een steengoede pizzeria om de hoek (Fatta A Mano, aan de WA Vultostraat)... komt Pizzart ineens om de hoek met veel te goede pizza! Enorm goede deegbodems en keuze uit deeg. En de toppings, hoewel bescheiden, zijn zeer smakelijk en van hoge kwaliteit. Om over de huisgemaakte tiramisu nog maar te zwijgen! Moet ik nou gaan kiezen of zo...? Jeeeemig...

, 10-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel & lekker!

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza's, fijne mensen. Een aanwinst voor Lunetten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekkere, verse pizza. Iets te weinig zout, verder erg goed!

, 10-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bizar goeie pizza's. Vlotte bezorging. Helemaal top