Bewertungen von Pizzart Utrecht

Neue Beurteilungen

5.0
Bente Aalbers
Heute

Puur, vers, superlekker. Pluspunten dat volkoren bodem mogelijk is!

Valentijn
Heute

Erg lekkere pizza's en snel bezorgd

Aletta
Heute

Jullie pizza's waren weer heerlijk! De margarta van mn zoon: een dikke 10. Ik had de automno, en alhoewel ik naar zachter weer verlang kijk ik toch uit naar volgend najaar en de winter, omdat deze pizza dan weer op het menu staat (-: HĂ©Ă©rlijk!

Boris
Gestern

Heel lekkere echte Italiaanse pizza's, super snel klaar en vriendelijk personeel :)

Jeanet
Gestern

Dank jullie wel voor de goede pizza's en de punctuele bezorging van de grote bestelling.

Freek
26 Januar 2023
wessel
23 Januar 2023

lekker lekker mjam! hoge kwaliteit ingrediënten, liefde en passie in het deeg, originele en lekkere combinaties, prijs waard.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marten Jan Heida
21 Januar 2023

Wederom een super goede pizza. Het maakt niet uit welke pizza je neemt, ze zijn gewoon allemaal goed van smaak. De chef wist nog dat we een jarige hadden, dus heeft toen wat extra's gedaan. Super dus weer.

Johan
21 Januar 2023
Merijn Bronkhorst
21 Januar 2023

Erg lekker !

Antoinette
18 Januar 2023

Heerlijke pizza's, goede en lekkere toppings, perfecte bodem (3 verschillende soorten). Iets te zout vonden wij.

Jeanet Schuurman
17 Januar 2023

De pizza was lekker, maar bij bezorging niet al te warm meer.....

Emilie
9 Januar 2023

Lekker gegeten

Jeanette
9 Januar 2023

Heerlijke pizza’s!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mark
9 Januar 2023

Leuke plek en heerlijke pizza's

Dick
8 Januar 2023
Piet
8 Januar 2023

Prima pizza’s, mooi op tijd ook

M
5 Januar 2023

Altijd geweldig!

Anna
5 Januar 2023

Lekkerste pizza's van Utrecht, en lekker snel thuis bezorgd. Top!

Marieke
4 Januar 2023

Heel vriendelijke bezorger en lekkere pizza, die goed warm was en in een mum van tijd op. :-)

José
3 Januar 2023
Gijs Kuiper
2 Januar 2023

erg lekker zoals altijd :)

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jorg Van Velzen
31 Dezember 2022

Pizzatent, altijd goed en snel. Beste pizza van Utrecht.

Wilhelmer
30 Dezember 2022
Anastasia
29 Dezember 2022
Dunja
29 Dezember 2022

Super, en ik weet nu dat de pittige olie, echt heeel erg pittig is.

Renske
21 Dezember 2022

Lekkerste pizza’s van de stad!! Hele lieve en leuke mensen!!

Andre & Ewa
17 Dezember 2022

Prima!

LBosman
17 Dezember 2022

Heerlijke pizza, verse topping, goeie bodem en snelle bezorging.

Abel Zeilstra
16 Dezember 2022
José
13 Dezember 2022

Snelle bezorging, heerlijke Pizza!

Naz
13 Dezember 2022

Lekkerste pizza uit Utrecht

John
11 Dezember 2022

Grandioos en Heerlijk gegeten Bedankt👍.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Daniël
10 Dezember 2022

Altijd geweldige kwaliteit eten en service!

Johan
10 Dezember 2022
Jolien
10 Dezember 2022

Heerlijke pizza's. Zelfs mijn moeder, die altijd last heeft van buikklachten na pizza, heeft heerlijk gegeten! En zonder klachten

Alex
9 Dezember 2022

Top bedrijf met leuke mensen en top kwaliteit

Julia
9 Dezember 2022

Heerlijke pizza en snelle bezorging!! :) hartstikke bedankt

Cees
7 Dezember 2022

Heerlijke pizza's weer!

Demo
3 Dezember 2022

Heerlijke pizza, snel kunnen ophalen en met goede ingrediënten

Ana
3 Dezember 2022

Pizza was niet gesneden en ook niet zo heel lekker als ik verwachtte. Pizza was gewoon oke.

Ronald
1 Dezember 2022

Opnieuw zoooooo lekker!

Peter
1 Dezember 2022

Ik durf nu wel te zeggen dat de pizza's van Pizzart zich met de beste van Italië kunnen meten, en dat nog wel met een elektrische oven en geen houtoven. Fantastische bodem en precies genoeg topping, waarbij niet bezuinigd wordt op kwaliteit. Superpizza, een reisje naar de buitenwijk Lunetten waard!

Eugenia
1 Dezember 2022

Altijd fijn altijd lekker.

Jan Willem
1 Dezember 2022

Heerlijk verse pizza's, en de tomatensaus is onovertroffen! Ook goede glutenvrije pizza's.

Esther
30 November 2022
Thomas
28 November 2022

De pizza's waren perfect

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Javier
26 November 2022

Best pizza I've had in Utrecht. Love the volkoren option. Thanks!

Sofia K.
23 November 2022

Zoals gewoon perfect! Keurig op tijd bezorgd en de pizza's waren heerlijk.

Bas
21 November 2022

Tot op heden de beste pizza's van Utrecht. Mobiele website werkt wel beter dan via de PC ;)

Martin
20 November 2022
Martijn
20 November 2022

Precies op tijd, heerlijke pizza's, royaal belegd

Jeroen
20 November 2022
Jeanet
19 November 2022
Rien Bouw
18 November 2022

Zeer vriendelijke bezorger!

Jorik
18 November 2022

Super pizza’s. What you see is what you get. En heerlijke tomatenbasissaus. Complimenten.

Lambert
12 November 2022

Heerlijke pizza's. Voor zover ik weet (een van) de beste pizzeria in Utrecht.

Maarten
11 November 2022

Complimenten voor de heerlijke pizzas. Zoals altijd waren ze weer top!

Andre en Ewa
9 November 2022
Milou
9 November 2022
Alice
7 November 2022

Thank you so much guys, you're lovely and pizza is amazing!! I wish I knew you since day 1 of moving here!! If you want to try real Italian pizza, this place is the answer, trust me, I'm Italian and super happy. They also vegan options, try the deluxe with friarielli, it's the best!!

Cor Vermin
6 November 2022
Olga
3 November 2022

Pizza met bijzonder goed deeg, ruim smakelijke tomatensaus en goed belegd. Bezorging precies op tijd. Top!

GJ
1 November 2022

Wat een pizza’s!!!! Absolute kwaliteit!!!!

Sophia
30 Oktober 2022
Valentijn
28 Oktober 2022

Erg lekkere pizza!

Arie
15 Oktober 2022

Heel veel keus in de ingrediĂ«nten van de pizza’s. Lekker krokant en prima smaak pizzabodem. Gaan zeker vaker bestellen. Topadres.

Annelies
14 Oktober 2022
Mare
14 Oktober 2022

Zoals altijd: heerlijk!

MB
11 Oktober 2022

Vaste klant en om een reden. Beste pizza van Utrecht en omstreken, zonder twijfel.

Gerda Bultstra
9 Oktober 2022

Heerlijk als altijd. terecht verkozen tot beste pizzabakker van Utrecht.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Caroline de Waard
7 Oktober 2022

Normaal ben ik dol op jullie pizza en vind ik dat een super tractatie. De lekkerste pizza's die ik ooit heb gegeten. Maar die van vanavond was echt niet lekker, omdat er veel te veel tomatensaus op zat. Het smaakte vooral naar tomatensaus, in plaats van de smaakexplosie die ik van jullie gewend ben. Het lijkt alsof iemand anders de pizza gemaakt heeft. Als dat zo is, is het misschien goed om deze persoon wat af te remmen met de tomatensaus.

Annemieke
5 Oktober 2022
J
4 Oktober 2022
Lunetten bewoner
2 Oktober 2022

Bodem was erg hard. 3.50€ voor 6 plakjes dunne salami vindt ik te veel. Verder wel altijd goede kwaliteit

Peter
2 Oktober 2022

Sublieme pizza!

Iris
1 Oktober 2022

Lekkere pizza's, vriendelijk personeel en snelle service.

Andries
30 September 2022

Iedere keer blijft pizzart mij verbazen met de geweldige kwaliteit die ze leveren. Nog steeds de beste pizza die ik ooit buiten Italië gegeten heb.

Leontine
29 September 2022

De pizza's waren heerlijk, we kregen alleen de verkeerde bestelling. Althans 1 pizza was niet de pizza die besteld was..

Sofia
28 September 2022

Zoals altijd, heerlijke pizza's en keurig op tijd bezorgd! Altijd héél tevreden!

Leon
26 September 2022

Lekkere pizza, aandacht en service

Elisa
25 September 2022
Janne
23 September 2022

Heerlijke vegetarische pizza met o.a. eekhoorntjesbrood! Bodem was lekker krokant en dun. Echt Italiaans, evenals de pizzabakker, aanrader!

Jasmijn
20 September 2022
Adri
18 September 2022

Beste pizza’s

elroy
18 September 2022

heerlijk, hier kan domino of new york pizza niet tegen op! heerlijk!

Johan
18 September 2022
Floor
17 September 2022

Lekkere pizza’s, smaken erg authentiek en met originele toppings. Op de vegan pizza mis ik de kaas niet, smaakt gewoon goed!

Anastasia Charalampidou
17 September 2022
Giel Hendriks
14 September 2022

Heerlijke pizza’s! Bezorging precies op tijd!

Christiaan
14 September 2022
anoniem
13 September 2022
Lisa
12 September 2022

Super lekkere pizza!

Sanne
9 September 2022

Heerlijke verse pizza! En ook nog is 15 minuten eerder bezocht. Top service.

Jesse
7 September 2022
Angela
7 September 2022

de lekkerste pizza van Utrecht!

Kees
6 September 2022

Top! Snel en heerlijk

Peter de Rijk
4 September 2022

Uitstekend en echt Italiaans, zoals altijd

Annelies
4 September 2022
Lambert
4 September 2022

Heerlijke pizza.

Joyce van Loosdregt
4 September 2022

Top kwaliteit pizza's!!

Gerard
3 September 2022
Eva
2 September 2022

Super lekkere pizza's en supersnelle bezorging echt top!

Malon
30 August 2022

Het is maar goed dat ik in Bilthoven woon en dat daar niet bezorgd wordt, anders zou ik denk ik elke dag wel pizza eten, of gewoon elke dag drie keer (ontbijt, lunch, diner
 misschien zelfs nog als snack). Het zijn echt de aller, aller, allerlekkerste pizza’s die ik ooit heb gegeten. En mijn ouders, die wel in het bezorg gebied wonen, mogen ook blij zijn dat die pizza’s zo goed zijn, want dan kom ik nog eens over de vloer. En ja, dat was ook een grapje, maar je snapt de strekking: heeeeerlijk zijn ze!

Esmee
30 August 2022

Pizza was snel klaar en was erg lekker đŸ™ŒđŸ»

Anoniem
29 August 2022
Mayke
29 August 2022

Altijd superlekkere pizza's en snel en warm bezorgd

Anne
28 August 2022

De pizza's smaakten heerlijk en werden snel bezorgd!

Merijn Bronkhorst
28 August 2022

Pizza was erg lekker. 50 minuten wacht tijd viel wat tegen

Prima! erg lekker.
27 August 2022
Kees
26 August 2022

Heerlijke pizza’s en netjes op tijd bezorgd!

Elsa
25 August 2022
Jacqueline
1 August 2022

De pizza’s zijn altijd super lekker maar gisteren leken ze nog beter te smaken dan anders, belissima!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

NIELS Bakker
1 August 2022

pizza's waren weer heerlijk, zoals altijd. Prettige vakantie jullie.

Tim
30 Juli 2022

Beste pizza van Utrecht! Authentiek, uitstekende toppings, heerlijke bodem en niet te vet

Judith
30 Juli 2022

Heerlijke pizzabodem zoals altijd en super snelle bezorging (kwartier eerder dan aangegeven zelfs)

Marjolein
21 Juli 2022

Mijn hart stroomt elke keer weer vol als ik een pizza van jullie proef: elke hap is een explosie van smaak, elke pizza die ik proef heeft weer haar eigen verbazingwekkende zaligheid. Een reisje naar Italië is nog nooit zo makkelijk geweest!

Martin Kind
20 Juli 2022
Thomas
19 Juli 2022
Lotte
18 Juli 2022

Heerlijke pizza's! Goede bodem en fijne saus.

Luc
15 Juli 2022
Karin
15 Juli 2022

Superpizza, lekkere knapperige bodem, met heerlijke groenten en kaas bedekt! Vlotte en vriendelijke bezorging.

Nerys
14 Juli 2022

Het beste pizza in Utrecht

Annet
14 Juli 2022
Ronald Tamse
10 Juli 2022

Wederom een goeie en heerlijke pizza, die keurig op tijd is bezorgd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sietske
10 Juli 2022

Altijd vers, lekker en heel warm bezorgd!

Nick
5 Juli 2022

Altijd goed en op tijd.

Eugenia
4 Juli 2022

Altijd lekker en fijn. Fijne mensen met een goed product.

Jasmijn
27 Juni 2022
Jessica
27 Juni 2022

Heerlijke pizza's en vriendelijke bezorging, precies op de tijd die was aangevraagd. Top!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Benjamin
23 Juni 2022
EJ
20 Juni 2022

Overheerlijke pizza's voor een prima prijs! Goede ingrediënten en snelle bezorging.

Rosanne
19 Juni 2022

Geweldige pizza's, stelt nooit teleur. Ook bezorging altijd goed.

P.
19 Juni 2022

Super, als altijd

Justin
19 Juni 2022

Hier kan geen pizzeria in Utrecht tegenop. Beste pizza’s van de stad.

Els van Dam
13 Juni 2022
Anoniem
12 Juni 2022
Rutger
11 Juni 2022
Jasmijn
11 Juni 2022
Christiaan
9 Juni 2022

De lekkerste pizza’s van buiten ItaliĂ«! Snelle bezorging en als er iets niet is, dan word je keurig gebeld en een alternatief geregeld. Kortom, een echte aanrader!!!

Anoniem
8 Juni 2022

Superrrrr

Iris
8 Juni 2022
Eline
8 Juni 2022

Heeerlijke pizza op Italiaanse wijze bereid! De bezorging was ook top, 10 minuten eerder dan verwacht en vriendelijke bezorger.

Gabriella
7 Juni 2022

Pizza was heerlijk belegd, goed warm en snel bezorgd!

Jacqueline
6 Juni 2022

Lekkere pizza, snel bezorgd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Alice
5 Juni 2022

De lekkerste pizza van Utrecht! Diverse pizzeria’s bezocht. Deze pizzeria is de beste zo ver ik kan beoordelen. Grazi mille 😘

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Adri
5 Juni 2022
Merel
3 Juni 2022

De bezorging was super snel en de Pizza's overheerlijk zoals ik van Pizzart gewend ben!

Eugenia
30 Mai 2022

Altijd heerlijk. Goede service. Snel bezorgd en goed van smaak.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Thea
29 Mai 2022

De bodem was lekker dun, zoals dat hoort bij Italiaanse pizza’s. Snelle bezorging en de pizza Contadina bevatte genoeg groente. De overige pizza’s waren volgens de gasten ook naar wens.

Rosanne
29 Mai 2022

Heerlijke pizza's, zoals ik van Pizzart gewend ben. Knapperige, dunne, smaakvolle bodem. Lekkere toppings. Niet onbelangrijk: gloeiendheet bezorgd!

Peter
28 Mai 2022

Pizza zoals altijd goed qua smaak, daarom 5 sterren. Mag de volgende keer wel iets warmer bezorgd worden. Deeg kan ook nog wat luchtiger, was deze keer wat 'platter' bij de randen. Lekkere ingredienten.

Cindy
25 Mai 2022

Altijd heerlijke pizza ,vriendelijk personeel echt een aanrader

Riyoshi Baboeram
23 Mai 2022
N16
21 Mai 2022
Anoniem
18 Mai 2022

Subliem. Italia at home. Bedankt. Tot de volgende keer!

LoĂŻs
15 Mai 2022

Super snelle bezorging! En de pizza waren enorm lekker😊

Marianne
14 Mai 2022

Top in alle opzichten

e serier
14 Mai 2022

snel en. geweldige pizza

Marten
14 Mai 2022

Heerlijke pizza’s!!!

Christien
14 Mai 2022
Gilberto
13 Mai 2022

Wederom heerlijke pizza’s. Goede bodem en rijkelijk belegd. Elke keer een plezier om hier te bestellen.

Michiel
12 Mai 2022

De beste pizzeria van Utrecht, hands down. Ik bestel altijd hier!

Jasper
6 Mai 2022
E
5 Mai 2022

Beste pizza van Utrecht! Heerlijke bodem en hoge kwaliteit ingrediënten. Ook altijd super snel bezorgd!

Bram
5 Mai 2022

heerlijk en loeiheet zoals altijd

J
4 Mai 2022

Lekkerste pizza van Utrecht!

Vibeke
1 Mai 2022

Zoals altijd: heerlijk!

Thijs
30 April 2022

Lekker als altijdb

Benjamin
29 April 2022
Robin
28 April 2022

Met stip de beste pizza’s van Utrecht.

Adri
28 April 2022
Cees
28 April 2022

De pizza’s waren weer heerlijk en goed op tijd Ă©n goed warm bezorgd. Aanrader!

Suzan
27 April 2022

De vegan pizza was heerlijk en eerder bezorgd dan de indicatie-tijd dat is fijn. Omdat Ă©Ă©n deegsoort op was, belde de chef mij voor afstemming dat vind ik heel vriendelijk en netjes.

Frieda
26 April 2022

Mag iets meer beleg op. Bezorging precies op tijd.

Tessy
24 April 2022
Marina
21 April 2022

Heerlijke pizza’s en precies op de voorspelde tijd bezorgd

Anoniem
19 April 2022
Christien Bolt
19 April 2022
Joska
18 April 2022

Normaal altijd super tevreden over de pizza’s bij jullie maar helaas nu toch wat teleurgesteld. Een lange bezorgtijd en 1 pizza was wat verbrand wat ook te proeven was aan de pizza. Hopelijk eenmalig!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

-
15 April 2022
andre & ewa
14 April 2022

Pizza lekker en tiramisu super

Rianne
14 April 2022

Zoals altijd weer perfecte pizza; en de tiramisu is echt gĂłddelijk

anoniem
13 April 2022
Sanne
11 April 2022

Altijd super lekkere pizza!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

P
10 April 2022
Martine
8 April 2022

Heerlijke pizza’s en een glutenvrij! Perfecte bezorging op tijd en dus ook alles warm. Dank!

Sofia
4 April 2022

Altijd heerlijk en ook héél snel bezorgd! Top eten en service!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Baukje
4 April 2022

De unieke pizza vega deluxe van PizzArt was wederom verrukkelijk.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Tjeerd
4 April 2022
AnkeÂČ
2 April 2022

Heerlijk en snel! De tiramisu is hier ook fantastisch.

JL
31 MĂ€rz 2022

Nog nooit zo snel een pizza thuis ontvangen. Binnen 10 minuten was de pizza voor de deur. Lekker krokant en smakelijk.

Maureen
31 MĂ€rz 2022

Altijd een heerlijk verse pizza, heb hier al meerdere keren besteld of afgehaald.

Marieke
27 MĂ€rz 2022
Anoniem
27 MĂ€rz 2022

Altijd top!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Giel Hendriks
27 MĂ€rz 2022

Top pizza!

Lucienne
26 MĂ€rz 2022

Hij was heerlijk en minder zout gelukkig.

Manon
25 MĂ€rz 2022

Altijd fantastisch!

Francesca
23 MĂ€rz 2022
Jasmijn
22 MĂ€rz 2022
Jolink
22 MĂ€rz 2022
Francesco
20 MĂ€rz 2022

Heerlijke pizza zoals ze horen te zijn!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Elena
17 MĂ€rz 2022

Product van hoge kwaliteit en goed voorbereid, dat kun je proeven! Levering heel snel.

Laila
12 MĂ€rz 2022

Zoals altijd heerlijke pizza’s en een goede service bij het restaurant zelf, waar ik broodjes kreeg tijdens het wachten. Aanrader!!

Renske
11 MĂ€rz 2022
Daniel Mata
11 MĂ€rz 2022

Super fast delivery. Excellent pizza

Roos
10 MĂ€rz 2022

Perfect op tijd, lekker hete pizza en heerlijke smaak. Mijn favoriete pizzeria!

Peter
9 MĂ€rz 2022

Prima weer!

Hanneke
9 MĂ€rz 2022

Het was weer helemaal top!

Schippers
7 MĂ€rz 2022

Heerlijk & snel!

Ankje
5 MĂ€rz 2022

Lekkere pizza en mooi op tijd bezorgd

Adri van der Loos
5 MĂ€rz 2022
van de Pol
2 MĂ€rz 2022

Pizzabodem was erg slap. Verder wel redelijk.

anoniem
1 MĂ€rz 2022
Lukas Peeters
27 Februar 2022

Kwaliteit is top. En als extraatje is de bezorger op en neer gegaan om een pizzasnijder te halen die wij niet in huis hadden vanwege verbouwwerkzaamheden. Super!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ann
27 Februar 2022

Was erg lekker, maar helaas niet gesneden.

Giel Hendriks
25 Februar 2022

Heerlijke pizza, top service!

Marjolijn
25 Februar 2022

Was weer heeeerlijk, thanks!

Anoniem
23 Februar 2022
Angel
21 Februar 2022

De bezorger was echt super vriendelijk en hij was er heel snel. Pizza's waren heerlijk!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

M de Vries
20 Februar 2022
Iris Schippers
20 Februar 2022

Perfecte smaak en uiterlijk! Grote dank

P
19 Februar 2022
Jeanette
18 Februar 2022

Heerlijke pizza’s!!!

Lunetten
17 Februar 2022
Marjolino
16 Februar 2022

Een heerlijke pizza en supersnelle bezorging. Hier kom ik zeker terug!

Rian
15 Februar 2022

Valentijn nog een keer vieren met extra toppings.

Alexander
12 Februar 2022

Weer heerlijke pizza’s! Klein minpuntje was dat er niet bezorgd kon worden vandaag.

Peter de Rijk
11 Februar 2022

Iets later bezorgd maar dit werd netjes gemeld. Top!

Arjan
11 Februar 2022
Loes
9 Februar 2022

Het was weer als van ouds heel lekker!

Benjamin
9 Februar 2022

Perfecte pizza's, zoals altijd! :)

Roos
8 Februar 2022

Erg lekker en snel bezorgd

Caronne Ionescu
7 Februar 2022

Heerlijke pizza tonno.

Robert de Koning
7 Februar 2022

De allerbeste pizza's! Alles klopt

Bas
6 Februar 2022

Goede pizza en heel snel bezorgd, enige verbeterpunt is dat ze de pizza mogen snijden

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Fred van der Star
6 Februar 2022

Weer een overheerlijke pizza en altijd optijd klaar om af te halen.

K&J
5 Februar 2022

Heerlijke pizza

Monique
5 Februar 2022

Fantastisch lekkere pizza’s!!

Joke
4 Februar 2022

was weer heerlijk, zoals altijd eigenlijk. Blijf iedere keer weer verbaasd over hoe lekker de volkoren bodem is (ooit 1x geprobeerd en ik wil eigenlijk niet anders meer!)

Marco
3 Februar 2022

Zoals altijd een heerlijke pizza heel snel bezorgd

Irina Mak
1 Februar 2022

Met een groep van 5 volwassenen en 2 kleine kindjes hebben we op een zaterdagavond pizza besteld, allemaal vegetarische pizza's, een paar extra toppings (cherrytomaatjes op eentje, pecorino op een andere, geloof ik) Ik ben ze komen ophalen omdat ik zag dat jullie bezorgers zoeken, dus ik dacht ik maak het je wat makkelijker door het zelf op te halen :) De pizza's waren verrukkelijk! Iedereen in het gezelschap vond ze heerlijk! De bodem was heerlijk krokant, de groenten en combinaties erg lekker en de tomatensaus en kruiden ook heel lekker. Ik ga zeker vaker een keer bestellen! Dankjulliewel!

Nicky
30 Januar 2022

Heerlijke pizza, goede prijs en aardige bezorger.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Kamiel
30 Januar 2022

Heerlijke pizza, fantastische bodem, lekker dun en knapperig maar zeker niet droog, aanrader!

Robin
29 Januar 2022
Kevin Kreuk
29 Januar 2022

Absoluut de beste in Utrecht! Bezorger was er ook eerder dan verwacht, toppers!

Fred van der Star
28 Januar 2022

Vandaag pizza Contadina en pizza Speck e Zola besteld en die waren Ă©ch wel overheerlijk en hebben ons uitstekend gesmaakt. Pizza's werden ook binnen de opgegeven tijd geleverd.

Chris Blok
27 Januar 2022
H.C. Reinders
24 Januar 2022

smakelijke pizza's, sluitende bestelprocedure en prettige afhaalfaciliteit.

Abel
23 Januar 2022

Weer top pizza's! Bezorging keurig zoals beloofd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bianca
23 Januar 2022

Een super service! Ik had zelf niet eens door dat er een ingrediënt miste
 terijl ik zat te eten ging de bel en stond pizzart voor de deur
 met een gratis pizza. Totaal niet nodig, maar wat een service, vanavond dus weer pizza!

Margreet
22 Januar 2022

Na bestelling wordt als tijd gemeld 19.20 uur. Pizza's arriveren al om 18.30 uur. Niet verkeerd maar wel een heel groot verschil! Je zal maar net nog niet thuis zijn! Pizza was weer heerlijk!

Daniël
21 Januar 2022
Sjoerd
20 Januar 2022

Het is toch boffen dat de beste pizzeria van Italie in Lunetten zit.

Anutosh
18 Januar 2022

Heerlijk zoals altijd

Aad
16 Januar 2022

Heerlijke pizza.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Roos
16 Januar 2022

Snel en warm bezorgd. Weer hardstikke lekker.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jacqueline
16 Januar 2022

Goede communicatie na de bestelling gedaan te hebben. De pizza’s kwamen op de juiste tijd en waren goed warm. Lekker waren ze ook.

Jo
16 Januar 2022

Per ongeluk 2 pizza's besteld en betaald ipv 1. Werd daarover gebeld, ze hebben de vergissing geannuleerd. Wat een prettige service!!

Boris
13 Januar 2022
Adriaan
12 Januar 2022

Lekkerste pizza ter Utrecht. Snel bezorgd. Vriendelijkste medewerkers.

Eva
12 Januar 2022

Super pizza’s!

Jan
11 Januar 2022

Zoals altijd bij Pizza Art, top kwaliteit pizza’s!!! By far de beste pizza’s in Utrecht!!

Frieda
9 Januar 2022

Pizza's waren prima, alleen jammer dat ze niet waren gesneden, wel gevraagd!!

Hanneke
9 Januar 2022

Beste pizza van utrecht, de laatste tijd zelfs altijd supersnel en nog warm thuis bezorgd. Wat wil een mens nog meer.

Jan
7 Januar 2022

Beste pizza tent van Utrecht!!

Ben Goemans
6 Januar 2022
Marja Snoek
5 Januar 2022
Lorenz
5 Januar 2022

Zoals altijd perfect. Heerlijke pizza!

Ingrid
3 Januar 2022

Super lekkere pizza's, snel en heel warm bezorgd. Gewoon perfect!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jojanneke
2 Januar 2021
Arie
2 Januar 2021

Uitstekende pizza's. Kwalitatief goed deeg en vers belegd. Lekkere combinaties van smaken.

Anthony
2 Januar 2021

de pizza was geweldig en goede levertijd!

Janna
29 Dezember 2021

Altijd super pizza's

Jojanneke
28 Dezember 2021
Sofia
24 Dezember 2021

Εrg lekker, zoals altijd!!!

Ronald
23 Dezember 2021

De lekkerste pizza's die te krijgen zijn, komen gewoon uit Utrecht Lunetten. Oh ja, de bezorging komt ook op de afgesproken tijd. Perfect!

Paul
23 Dezember 2021

Niet de goedkoopste pizza. Wel heel lekker. Vlotte bezorging!

Rika
22 Dezember 2021

Gewoon weer erg lekker.

Ramzy
22 Dezember 2021
Margriet
22 Dezember 2021

Heerlijke, classic Italiaanse pizza gegeten. Makkelijk besteld en keurig bezorgd!

Rian
21 Dezember 2021

Topsnel geleverd, lekker krokant, om je te smullen! Doen!

Christien Bolt
19 Dezember 2021

Hij was weer heerlijk!

HĂ©lĂšne
17 Dezember 2021
Bram
17 Dezember 2021

Pizza kwam stomend heet aan, dus dat was top! Qua textuur super lekker, maar iedere pizza smaakte "boterig" - ik weet niet of er een bepaalde olie gebruikt wordt, maar wij vonden het in ieder geval overheersend, en niet zo lekker. Jammer, verder echt goeie pizza!

Anke
15 Dezember 2021

Super snelle bezorging en een heerlijke pizza!

Cindy
13 Dezember 2021

Heerlijke pizza's met verse ingrediënten en goede smaak.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anoniem
13 Dezember 2021

Heerlijke pizza, nergens anders zo'n lekkere bodem en super vers belegd. Wij bestellen hier altijd onze pizza.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Annemiek van den Berg
12 Dezember 2021

Supergoede pizza’s, smakelijke bodem en creativiteit in smaken. Pizza met rode witlof, heerlijk.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Annelise
12 Dezember 2021

Best pizza of my life!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Roos
12 Dezember 2021

Was weer heerlijk als altijd. En supersnel bezorgd op ons verzoek. Heel fijn.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Lieke
9 Dezember 2021

Heel snel en heel lekker

Anna
9 Dezember 2021

We waren verbaasd over deze bestelling. Normaal genieten we erg van de Pizzart pizza’s, maar deze waren vooral ONTZETTEND zout. Ik ben halverwege gestopt met eten.