Bewertungen von Pizzart Utrecht

Neue Beurteilungen

5.0
Angela
Heute

Al jaren is puzzart ons vertrouwde adres voor pizza's. Lekker, aardig personeel en bezorging is altijd stipt op tijd. Aanrader!

Ida
29 Mai 2023

Echt heerlijke pizza's, iets duurder maar je krijgt wel echt een toppizza!! Het deeg is erg goed, en lekkere verse ingrediënten. Wij komen terug!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Van Zwam
28 Mai 2023
Aletta
28 Mai 2023

Jullie pizza's waren weer heerlijk en de bezorging lekker snel en attent.

Nina Kools
28 Mai 2023

Hele lekkere pizza met een mega lekkere tomatensaus als bodem. Waren snel klaar en warm uit de oven. Lekker in het zonnetje op gegeten!!

Naomie Wilnis
27 Mai 2023

Heerlijke pizza besteld en supersnel bezorgd. Smaak tonno met als extra topping pittige olie. Mmmmm zeker een aanrader!

Marieke
26 Mai 2023

Heerlijke pizza, en snelle bezorging!

Chris
25 Mai 2023
Demi
21 Mai 2023

Super goede pizza, en heel lief hoe het personeel zelfs betrokken is bij het goed vervoeren van de pizza. :)

Jasmijn
21 Mai 2023
Conny & Ron
15 Mai 2023

Beste Pizza's Ever!!!

Jolanda
13 Mai 2023

Weer overheerlijke pizza’s, zoals we van Pizzart gewend zijn. Topkwaliteit.

Violeta
5 Mai 2023

Toppers

Vera
4 Mai 2023

Heerlijk!!

Frank
2 Mai 2023
Stefan van den Berg
1 Mai 2023

Top pizza's, snelle bezorging (ook op zondag)

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Christien Bolt
1 Mai 2023

De pizza was weer heerlijk en precies op tijd bezorgd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Aletta
30 April 2023

Al jaren blij met jullie pizza's en service!

Jona
28 April 2023

Heerlijke pizza’s en vriendelijke mensen!

Maren
24 April 2023

lekkere pizza, heerlijke dunne en crunchy bodem, goede tomatensaus!

Riet van Zwam
23 April 2023

Heerlijke pizza's en bezorging supersnel, mooi op tijd!

Jojanneke
22 April 2023
Rowan
22 April 2023

Ik bak het liefst mijn eigen pizza, maar PizzaArt is een perfect alternatief

Luz
22 April 2023

The flavour follows the Italian pizza.

Amos
22 April 2023
Martijn
22 April 2023

Jullie pizza’s zijn met glutenvrije bodem duurder dan andere plekken, maar het is zo lekker dat het het waard is! De passie die jullie hebben voor de kwaliteit van de pizza is te proeven! Na 3 jaar klant te zijn kan ik zeggen dat tenzij ik naar een andere stad verhuis ik ga blijven bestellen bij jullie! (Bovendien, als ik naar een andere stad verhuis kom ik in het restaurant eten!)

Andre & Ewa
18 April 2023

Prima!

Patrick
17 April 2023
Sanne
17 April 2023

Het was heerlijk !! Wij bestellen nooit meer een pizza ergens anders !!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Esmee
16 April 2023

Buonissima!

Pim
14 April 2023
Arni
13 April 2023

Het zijn echt de beste pizza’s van Utrecht Heerlijk vers

Carla
10 April 2023

Heerlijke pizza's, geen 5 sterren omdat 1 vd 6 pizza's erge zwarte stukken korst had.

Rianne
10 April 2023

Lekker hoor

Gijs
10 April 2023
Rianne
8 April 2023

Mooie gekleurde knapperige heerlijke pizza met vriendelijke bezorger en ook mooi op tijd

Roald Riethoven
7 April 2023

Altijd fantastisch lekkere pizza's Vooral die met truffel eekhoorntjesbrood of gerookt spek. Heerlijk ! Aanrader, ook om om in het restaurant te eten

Joke
31 MĂ€rz 2023

Zo blij dat we zo'n fantastische pizzeria in de wijk hebben!! Pas nog weer eens elders een pizza gegeten op een plek waarvan ik dacht dat ie wel ok was, wat was dat een tegenvaller als je eenmaal gewend bent aan de pizza's van Pizzart!

Marianne Van de Geijn
30 MĂ€rz 2023

Utrecht

Andre & Ewa
28 MĂ€rz 2023

Pizza prima en tiramisu fantastisch lekker! bezorging kan niet beter!

Rutger
26 MĂ€rz 2023

Erg lekkere pizza met goede kwaliteit ingrediënten

Abel Zeilstra
25 MĂ€rz 2023
Rianne
23 MĂ€rz 2023

Echt heel erg lekker!

Anna
23 MĂ€rz 2023

Echte qualiteitpizza's en perfecte bezorging!

andre sanou
22 MĂ€rz 2023

De beste pizza restaurant die er is. Veel keuze en veel variaties. Ik zal zeggen probeer het eens

Pieter
17 MĂ€rz 2023
Mirjam Weber
15 MĂ€rz 2023

Top pizza’s heel lekker. Goed op tijd bezorgd.

Petra
15 MĂ€rz 2023

Pizza van Pizzart Lunetten is altijd lekker, zelfs voor iemand die normaal gesproken geen pizzaliefhebber is. De kwaliteit van de pizza's en de mogelijkheid zoveel mooie en verse ingrediënten te kiezen stelt al jaren niet teleur.

Mulder
13 MĂ€rz 2023

Heerlijke pizza's, als altijd.

Merel
13 MĂ€rz 2023

De beste pizza uit Utrecht!

Cindy
11 MĂ€rz 2023

Ik kan nooit kiezen, zoveel keuze! Vandaag weer een heerlijke pizza en supersnel bezorgd.

Romina
11 MĂ€rz 2023

Super snelle bezorging. Ansjovis was gigantische brokken, leken wel sardines en niet lekker geen goede kwaliteit.

Daniel
10 MĂ€rz 2023

Een van de beste pizza plaatsen in Utrecht

Rianne
9 MĂ€rz 2023

Heel snel bezorgd. Snel aan tafel.

Hanne
9 MĂ€rz 2023

Beste pizza van Utrecht. Enorm goed deeg en saus, ook de toppings telkens weer verassend lekker en vers!

Anna
8 MĂ€rz 2023

Pizza's zijn altijd top! De bodem mag wat mij betreft nog iets krokanter, maar kwaliteit en bezorgtijd is altijd goed!

Arjan
8 MĂ€rz 2023
Abel Zeilstra
5 MĂ€rz 2023
Marianne Van de Geijn
5 MĂ€rz 2023

Heel lekker, top kwaliteit snel en adequaat bezorgd Utrecht

Ivo van der Hoeven
5 MĂ€rz 2023

Het was zoals altijd ontzettend lekker, en dit keer zo snel dat de pizza waarschijnlijk binnen een minuut na mijn bestelling al in de oven zat!

George
5 MĂ€rz 2023
Henk
4 MĂ€rz 2023

Heerlijke pizza, goed belegd en nog heel warm toen hij bezorgd werd.

Demi
2 MĂ€rz 2023

Wat een enorm lekkere pizza, uit een heel leuk restaurant. Super klantvriendelijk en op tijd geholpen. Kon ook bij het bestellen kiezen voor een vroeg tijdpunt (20 min later).

Andre en Ewa
2 MĂ€rz 2023

Pizza was prima en erg lekker maa toetje veel te duur voor dat klein beetje

Stella Evers
27 Februar 2023

Heerlijk belegde pizzas met een smakelijke verse bodem. Wel een vrij brede rand, maar omdat de bodem zo lekker is, mis je het beleg daar niet eens. En dat terwijl dat ook erg lekker was! En de bezorging was keurig op tijd. Gaan we zeker vaker bestellen!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jeanette
26 Februar 2023

Heerlijke pizza’s en een perfecte bodem!

Zina
25 Februar 2023

Top kwaliteit, leuke eigenaren en lekkere pizza. De bezorging ging dit keer razendsnel! Heel erg bedankt!

Merel
24 Februar 2023

Heerlijke pizza’s, lekker dunne bodem

Gijs Kuiper
24 Februar 2023

altijd weer echt geweldig

Anoniem
19 Februar 2023
Bas
19 Februar 2023

Heerlijke pizza!

Julie
18 Februar 2023
Jacqueline
18 Februar 2023

Zoals altijd verrukkelijk en snel! Grazie mille!

Maaike
17 Februar 2023

Heerlijke pizza''s en dolci gemaakt door hele fijne mensen

Leo
12 Februar 2023

De beste pizzabakker van Utrecht!

F
12 Februar 2023
Frans-willem
10 Februar 2023

Pizzas zijn fenomenaal lekker, en altijd super service :)

anoniem
8 Februar 2023
MB
7 Februar 2023

Zoals altijd weer top. Zeker de Danno blijft een topper :)

Jos
6 Februar 2023

Weer heerlijke pizza's gehaald, vooral die met spek en eekhoorntjesbrood was verrassend. Wat ik nog een beetje mis is een pizza met zeevruchten, vooral met van die kleine inktvisjes....

Ebk
5 Februar 2023

20 minuten vroeger geleverd dan gepland Pizza erg lekker

Martin Kind
4 Februar 2023

Heerlijke pizza’s

Gideon
3 Februar 2023

Perfecte pizza, heerlijke volkoren bodem!! Aanrader

Marianne Van de Geijn
2 Februar 2023

Hele goede bodem en niet zwaar

Luc Hoogenstein
2 Februar 2023

Heerlijke pizza's, vrolijke en snelle bezorger

Rianne
2 Februar 2023
Bente Aalbers
28 Januar 2023

Puur, vers, superlekker. Pluspunten dat volkoren bodem mogelijk is!

Valentijn
28 Januar 2023

Erg lekkere pizza's en snel bezorgd

Aletta
28 Januar 2023

Jullie pizza's waren weer heerlijk! De margarta van mn zoon: een dikke 10. Ik had de automno, en alhoewel ik naar zachter weer verlang kijk ik toch uit naar volgend najaar en de winter, omdat deze pizza dan weer op het menu staat (-: HĂ©Ă©rlijk!

Boris
27 Januar 2023

Heel lekkere echte Italiaanse pizza's, super snel klaar en vriendelijk personeel :)

Jeanet
27 Januar 2023

Dank jullie wel voor de goede pizza's en de punctuele bezorging van de grote bestelling.

Freek
26 Januar 2023
wessel
23 Januar 2023

lekker lekker mjam! hoge kwaliteit ingrediënten, liefde en passie in het deeg, originele en lekkere combinaties, prijs waard.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marten Jan Heida
21 Januar 2023

Wederom een super goede pizza. Het maakt niet uit welke pizza je neemt, ze zijn gewoon allemaal goed van smaak. De chef wist nog dat we een jarige hadden, dus heeft toen wat extra's gedaan. Super dus weer.

Johan
21 Januar 2023
Merijn Bronkhorst
21 Januar 2023

Erg lekker !

Antoinette
18 Januar 2023

Heerlijke pizza's, goede en lekkere toppings, perfecte bodem (3 verschillende soorten). Iets te zout vonden wij.

Jeanet Schuurman
17 Januar 2023

De pizza was lekker, maar bij bezorging niet al te warm meer.....

Emilie
9 Januar 2023

Lekker gegeten

Jeanette
9 Januar 2023

Heerlijke pizza’s!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mark
9 Januar 2023

Leuke plek en heerlijke pizza's

Dick
8 Januar 2023
Piet
8 Januar 2023

Prima pizza’s, mooi op tijd ook

M
5 Januar 2023

Altijd geweldig!

Anna
5 Januar 2023

Lekkerste pizza's van Utrecht, en lekker snel thuis bezorgd. Top!

Marieke
4 Januar 2023

Heel vriendelijke bezorger en lekkere pizza, die goed warm was en in een mum van tijd op. :-)

José
3 Januar 2023
Gijs Kuiper
2 Januar 2023

erg lekker zoals altijd :)

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jorg Van Velzen
31 Dezember 2022

Pizzatent, altijd goed en snel. Beste pizza van Utrecht.

Wilhelmer
30 Dezember 2022
Anastasia
29 Dezember 2022
Dunja
29 Dezember 2022

Super, en ik weet nu dat de pittige olie, echt heeel erg pittig is.

Renske
21 Dezember 2022

Lekkerste pizza’s van de stad!! Hele lieve en leuke mensen!!

Andre & Ewa
17 Dezember 2022

Prima!

LBosman
17 Dezember 2022

Heerlijke pizza, verse topping, goeie bodem en snelle bezorging.

Abel Zeilstra
16 Dezember 2022
José
13 Dezember 2022

Snelle bezorging, heerlijke Pizza!

Naz
13 Dezember 2022

Lekkerste pizza uit Utrecht

John
11 Dezember 2022

Grandioos en Heerlijk gegeten Bedankt👍.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Daniël
10 Dezember 2022

Altijd geweldige kwaliteit eten en service!

Johan
10 Dezember 2022
Jolien
10 Dezember 2022

Heerlijke pizza's. Zelfs mijn moeder, die altijd last heeft van buikklachten na pizza, heeft heerlijk gegeten! En zonder klachten

Alex
9 Dezember 2022

Top bedrijf met leuke mensen en top kwaliteit

Julia
9 Dezember 2022

Heerlijke pizza en snelle bezorging!! :) hartstikke bedankt

Cees
7 Dezember 2022

Heerlijke pizza's weer!

Demo
3 Dezember 2022

Heerlijke pizza, snel kunnen ophalen en met goede ingrediënten

Ana
3 Dezember 2022

Pizza was niet gesneden en ook niet zo heel lekker als ik verwachtte. Pizza was gewoon oke.

Ronald
1 Dezember 2022

Opnieuw zoooooo lekker!

Peter
1 Dezember 2022

Ik durf nu wel te zeggen dat de pizza's van Pizzart zich met de beste van Italië kunnen meten, en dat nog wel met een elektrische oven en geen houtoven. Fantastische bodem en precies genoeg topping, waarbij niet bezuinigd wordt op kwaliteit. Superpizza, een reisje naar de buitenwijk Lunetten waard!

Eugenia
1 Dezember 2022

Altijd fijn altijd lekker.

Jan Willem
1 Dezember 2022

Heerlijk verse pizza's, en de tomatensaus is onovertroffen! Ook goede glutenvrije pizza's.

Esther
30 November 2022
Thomas
28 November 2022

De pizza's waren perfect

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Javier
26 November 2022

Best pizza I've had in Utrecht. Love the volkoren option. Thanks!

Sofia K.
23 November 2022

Zoals gewoon perfect! Keurig op tijd bezorgd en de pizza's waren heerlijk.

Bas
21 November 2022

Tot op heden de beste pizza's van Utrecht. Mobiele website werkt wel beter dan via de PC ;)

Martin
20 November 2022
Martijn
20 November 2022

Precies op tijd, heerlijke pizza's, royaal belegd

Jeroen
20 November 2022
Jeanet
19 November 2022
Rien Bouw
18 November 2022

Zeer vriendelijke bezorger!

Jorik
18 November 2022

Super pizza’s. What you see is what you get. En heerlijke tomatenbasissaus. Complimenten.

Lambert
12 November 2022

Heerlijke pizza's. Voor zover ik weet (een van) de beste pizzeria in Utrecht.

Maarten
11 November 2022

Complimenten voor de heerlijke pizzas. Zoals altijd waren ze weer top!

Andre en Ewa
9 November 2022
Milou
9 November 2022
Alice
7 November 2022

Thank you so much guys, you're lovely and pizza is amazing!! I wish I knew you since day 1 of moving here!! If you want to try real Italian pizza, this place is the answer, trust me, I'm Italian and super happy. They also vegan options, try the deluxe with friarielli, it's the best!!

Cor Vermin
6 November 2022
Olga
3 November 2022

Pizza met bijzonder goed deeg, ruim smakelijke tomatensaus en goed belegd. Bezorging precies op tijd. Top!

GJ
1 November 2022

Wat een pizza’s!!!! Absolute kwaliteit!!!!

Sophia
30 Oktober 2022
Valentijn
28 Oktober 2022

Erg lekkere pizza!

Arie
15 Oktober 2022

Heel veel keus in de ingrediĂ«nten van de pizza’s. Lekker krokant en prima smaak pizzabodem. Gaan zeker vaker bestellen. Topadres.

Annelies
14 Oktober 2022
Mare
14 Oktober 2022

Zoals altijd: heerlijk!

MB
11 Oktober 2022

Vaste klant en om een reden. Beste pizza van Utrecht en omstreken, zonder twijfel.

Gerda Bultstra
9 Oktober 2022

Heerlijk als altijd. terecht verkozen tot beste pizzabakker van Utrecht.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Caroline de Waard
7 Oktober 2022

Normaal ben ik dol op jullie pizza en vind ik dat een super tractatie. De lekkerste pizza's die ik ooit heb gegeten. Maar die van vanavond was echt niet lekker, omdat er veel te veel tomatensaus op zat. Het smaakte vooral naar tomatensaus, in plaats van de smaakexplosie die ik van jullie gewend ben. Het lijkt alsof iemand anders de pizza gemaakt heeft. Als dat zo is, is het misschien goed om deze persoon wat af te remmen met de tomatensaus.

Annemieke
5 Oktober 2022
J
4 Oktober 2022
Lunetten bewoner
2 Oktober 2022

Bodem was erg hard. 3.50€ voor 6 plakjes dunne salami vindt ik te veel. Verder wel altijd goede kwaliteit

Peter
2 Oktober 2022

Sublieme pizza!

Iris
1 Oktober 2022

Lekkere pizza's, vriendelijk personeel en snelle service.

Andries
30 September 2022

Iedere keer blijft pizzart mij verbazen met de geweldige kwaliteit die ze leveren. Nog steeds de beste pizza die ik ooit buiten Italië gegeten heb.

Leontine
29 September 2022

De pizza's waren heerlijk, we kregen alleen de verkeerde bestelling. Althans 1 pizza was niet de pizza die besteld was..

Sofia
28 September 2022

Zoals altijd, heerlijke pizza's en keurig op tijd bezorgd! Altijd héél tevreden!

Leon
26 September 2022

Lekkere pizza, aandacht en service

Elisa
25 September 2022
Janne
23 September 2022

Heerlijke vegetarische pizza met o.a. eekhoorntjesbrood! Bodem was lekker krokant en dun. Echt Italiaans, evenals de pizzabakker, aanrader!

Jasmijn
20 September 2022
Adri
18 September 2022

Beste pizza’s

elroy
18 September 2022

heerlijk, hier kan domino of new york pizza niet tegen op! heerlijk!

Johan
18 September 2022
Floor
17 September 2022

Lekkere pizza’s, smaken erg authentiek en met originele toppings. Op de vegan pizza mis ik de kaas niet, smaakt gewoon goed!

Anastasia Charalampidou
17 September 2022
Giel Hendriks
14 September 2022

Heerlijke pizza’s! Bezorging precies op tijd!

Christiaan
14 September 2022
anoniem
13 September 2022
Lisa
12 September 2022

Super lekkere pizza!

Sanne
9 September 2022

Heerlijke verse pizza! En ook nog is 15 minuten eerder bezocht. Top service.

Jesse
7 September 2022
Angela
7 September 2022

de lekkerste pizza van Utrecht!

Kees
6 September 2022

Top! Snel en heerlijk

Peter de Rijk
4 September 2022

Uitstekend en echt Italiaans, zoals altijd

Annelies
4 September 2022
Lambert
4 September 2022

Heerlijke pizza.

Joyce van Loosdregt
4 September 2022

Top kwaliteit pizza's!!

Gerard
3 September 2022
Eva
2 September 2022

Super lekkere pizza's en supersnelle bezorging echt top!

Malon
30 August 2022

Het is maar goed dat ik in Bilthoven woon en dat daar niet bezorgd wordt, anders zou ik denk ik elke dag wel pizza eten, of gewoon elke dag drie keer (ontbijt, lunch, diner
 misschien zelfs nog als snack). Het zijn echt de aller, aller, allerlekkerste pizza’s die ik ooit heb gegeten. En mijn ouders, die wel in het bezorg gebied wonen, mogen ook blij zijn dat die pizza’s zo goed zijn, want dan kom ik nog eens over de vloer. En ja, dat was ook een grapje, maar je snapt de strekking: heeeeerlijk zijn ze!

Esmee
30 August 2022

Pizza was snel klaar en was erg lekker đŸ™ŒđŸ»

Anoniem
29 August 2022
Mayke
29 August 2022

Altijd superlekkere pizza's en snel en warm bezorgd

Anne
28 August 2022

De pizza's smaakten heerlijk en werden snel bezorgd!

Merijn Bronkhorst
28 August 2022

Pizza was erg lekker. 50 minuten wacht tijd viel wat tegen

Prima! erg lekker.
27 August 2022
Kees
26 August 2022

Heerlijke pizza’s en netjes op tijd bezorgd!

Elsa
25 August 2022
Jacqueline
1 August 2022

De pizza’s zijn altijd super lekker maar gisteren leken ze nog beter te smaken dan anders, belissima!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

NIELS Bakker
1 August 2022

pizza's waren weer heerlijk, zoals altijd. Prettige vakantie jullie.

Tim
30 Juli 2022

Beste pizza van Utrecht! Authentiek, uitstekende toppings, heerlijke bodem en niet te vet

Judith
30 Juli 2022

Heerlijke pizzabodem zoals altijd en super snelle bezorging (kwartier eerder dan aangegeven zelfs)

Marjolein
21 Juli 2022

Mijn hart stroomt elke keer weer vol als ik een pizza van jullie proef: elke hap is een explosie van smaak, elke pizza die ik proef heeft weer haar eigen verbazingwekkende zaligheid. Een reisje naar Italië is nog nooit zo makkelijk geweest!

Martin Kind
20 Juli 2022
Thomas
19 Juli 2022
Lotte
18 Juli 2022

Heerlijke pizza's! Goede bodem en fijne saus.

Luc
15 Juli 2022
Karin
15 Juli 2022

Superpizza, lekkere knapperige bodem, met heerlijke groenten en kaas bedekt! Vlotte en vriendelijke bezorging.

Nerys
14 Juli 2022

Het beste pizza in Utrecht

Annet
14 Juli 2022
Ronald Tamse
10 Juli 2022

Wederom een goeie en heerlijke pizza, die keurig op tijd is bezorgd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sietske
10 Juli 2022

Altijd vers, lekker en heel warm bezorgd!

Nick
5 Juli 2022

Altijd goed en op tijd.

Eugenia
4 Juli 2022

Altijd lekker en fijn. Fijne mensen met een goed product.

Jasmijn
27 Juni 2022
Jessica
27 Juni 2022

Heerlijke pizza's en vriendelijke bezorging, precies op de tijd die was aangevraagd. Top!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Benjamin
23 Juni 2022
EJ
20 Juni 2022

Overheerlijke pizza's voor een prima prijs! Goede ingrediënten en snelle bezorging.

Rosanne
19 Juni 2022

Geweldige pizza's, stelt nooit teleur. Ook bezorging altijd goed.

P.
19 Juni 2022

Super, als altijd

Justin
19 Juni 2022

Hier kan geen pizzeria in Utrecht tegenop. Beste pizza’s van de stad.

Els van Dam
13 Juni 2022
Anoniem
12 Juni 2022
Rutger
11 Juni 2022
Jasmijn
11 Juni 2022
Christiaan
9 Juni 2022

De lekkerste pizza’s van buiten ItaliĂ«! Snelle bezorging en als er iets niet is, dan word je keurig gebeld en een alternatief geregeld. Kortom, een echte aanrader!!!

Anoniem
8 Juni 2022

Superrrrr

Iris
8 Juni 2022
Eline
8 Juni 2022

Heeerlijke pizza op Italiaanse wijze bereid! De bezorging was ook top, 10 minuten eerder dan verwacht en vriendelijke bezorger.

Gabriella
7 Juni 2022

Pizza was heerlijk belegd, goed warm en snel bezorgd!

Jacqueline
6 Juni 2022

Lekkere pizza, snel bezorgd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Alice
5 Juni 2022

De lekkerste pizza van Utrecht! Diverse pizzeria’s bezocht. Deze pizzeria is de beste zo ver ik kan beoordelen. Grazi mille 😘

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Adri
5 Juni 2022
Merel
3 Juni 2022

De bezorging was super snel en de Pizza's overheerlijk zoals ik van Pizzart gewend ben!

Eugenia
30 Mai 2022

Altijd heerlijk. Goede service. Snel bezorgd en goed van smaak.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Thea
29 Mai 2022

De bodem was lekker dun, zoals dat hoort bij Italiaanse pizza’s. Snelle bezorging en de pizza Contadina bevatte genoeg groente. De overige pizza’s waren volgens de gasten ook naar wens.

Rosanne
29 Mai 2022

Heerlijke pizza's, zoals ik van Pizzart gewend ben. Knapperige, dunne, smaakvolle bodem. Lekkere toppings. Niet onbelangrijk: gloeiendheet bezorgd!

Peter
28 Mai 2022

Pizza zoals altijd goed qua smaak, daarom 5 sterren. Mag de volgende keer wel iets warmer bezorgd worden. Deeg kan ook nog wat luchtiger, was deze keer wat 'platter' bij de randen. Lekkere ingredienten.

Cindy
25 Mai 2022

Altijd heerlijke pizza ,vriendelijk personeel echt een aanrader

Riyoshi Baboeram
23 Mai 2022
N16
21 Mai 2022
Anoniem
18 Mai 2022

Subliem. Italia at home. Bedankt. Tot de volgende keer!

LoĂŻs
15 Mai 2022

Super snelle bezorging! En de pizza waren enorm lekker😊

Marianne
14 Mai 2022

Top in alle opzichten

e serier
14 Mai 2022

snel en. geweldige pizza

Marten
14 Mai 2022

Heerlijke pizza’s!!!

Christien
14 Mai 2022
Gilberto
13 Mai 2022

Wederom heerlijke pizza’s. Goede bodem en rijkelijk belegd. Elke keer een plezier om hier te bestellen.

Michiel
12 Mai 2022

De beste pizzeria van Utrecht, hands down. Ik bestel altijd hier!

Jasper
6 Mai 2022
E
5 Mai 2022

Beste pizza van Utrecht! Heerlijke bodem en hoge kwaliteit ingrediënten. Ook altijd super snel bezorgd!

Bram
5 Mai 2022

heerlijk en loeiheet zoals altijd

J
4 Mai 2022

Lekkerste pizza van Utrecht!

Vibeke
1 Mai 2022

Zoals altijd: heerlijk!

Thijs
30 April 2022

Lekker als altijdb

Benjamin
29 April 2022
Robin
28 April 2022

Met stip de beste pizza’s van Utrecht.

Adri
28 April 2022
Cees
28 April 2022

De pizza’s waren weer heerlijk en goed op tijd Ă©n goed warm bezorgd. Aanrader!

Suzan
27 April 2022

De vegan pizza was heerlijk en eerder bezorgd dan de indicatie-tijd dat is fijn. Omdat Ă©Ă©n deegsoort op was, belde de chef mij voor afstemming dat vind ik heel vriendelijk en netjes.

Frieda
26 April 2022

Mag iets meer beleg op. Bezorging precies op tijd.

Tessy
24 April 2022
Marina
21 April 2022

Heerlijke pizza’s en precies op de voorspelde tijd bezorgd

Anoniem
19 April 2022
Christien Bolt
19 April 2022
Joska
18 April 2022

Normaal altijd super tevreden over de pizza’s bij jullie maar helaas nu toch wat teleurgesteld. Een lange bezorgtijd en 1 pizza was wat verbrand wat ook te proeven was aan de pizza. Hopelijk eenmalig!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

-
15 April 2022
andre & ewa
14 April 2022

Pizza lekker en tiramisu super

Rianne
14 April 2022

Zoals altijd weer perfecte pizza; en de tiramisu is echt gĂłddelijk

anoniem
13 April 2022
Sanne
11 April 2022

Altijd super lekkere pizza!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

P
10 April 2022
Martine
8 April 2022

Heerlijke pizza’s en een glutenvrij! Perfecte bezorging op tijd en dus ook alles warm. Dank!

Sofia
4 April 2022

Altijd heerlijk en ook héél snel bezorgd! Top eten en service!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Baukje
4 April 2022

De unieke pizza vega deluxe van PizzArt was wederom verrukkelijk.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Tjeerd
4 April 2022
AnkeÂČ
2 April 2022

Heerlijk en snel! De tiramisu is hier ook fantastisch.

JL
31 MĂ€rz 2022

Nog nooit zo snel een pizza thuis ontvangen. Binnen 10 minuten was de pizza voor de deur. Lekker krokant en smakelijk.

Maureen
31 MĂ€rz 2022

Altijd een heerlijk verse pizza, heb hier al meerdere keren besteld of afgehaald.

Marieke
27 MĂ€rz 2022
Anoniem
27 MĂ€rz 2022

Altijd top!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Giel Hendriks
27 MĂ€rz 2022

Top pizza!

Lucienne
26 MĂ€rz 2022

Hij was heerlijk en minder zout gelukkig.

Manon
25 MĂ€rz 2022

Altijd fantastisch!

Francesca
23 MĂ€rz 2022
Jasmijn
22 MĂ€rz 2022
Jolink
22 MĂ€rz 2022
Francesco
20 MĂ€rz 2022

Heerlijke pizza zoals ze horen te zijn!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Elena
17 MĂ€rz 2022

Product van hoge kwaliteit en goed voorbereid, dat kun je proeven! Levering heel snel.

Laila
12 MĂ€rz 2022

Zoals altijd heerlijke pizza’s en een goede service bij het restaurant zelf, waar ik broodjes kreeg tijdens het wachten. Aanrader!!

Renske
11 MĂ€rz 2022
Daniel Mata
11 MĂ€rz 2022

Super fast delivery. Excellent pizza

Roos
10 MĂ€rz 2022

Perfect op tijd, lekker hete pizza en heerlijke smaak. Mijn favoriete pizzeria!

Peter
9 MĂ€rz 2022

Prima weer!