Bewertungen von Pizzart Utrecht

Neue Beurteilungen

5.0
Marten
28 November 2023

Heerlijke pizza’s. Geen vergelijk met pizza’s van andere leveranciers in de buurt

Giel Hendriks
26 November 2023

Zoals gewoonlijk weer 2 fantastische pizza's besteld! Met name de Pizza Autunno is een aanrader!

Janna
26 November 2023
Fabio
25 November 2023

real italian pizza!

Radna van den Brink
25 November 2023

Heerlijke pizza's en snel bezorgd

Nerys
23 November 2023

Pizza Danno is the best!

Thomas
21 November 2023

Pizzas zoals ze horen met verse ingrediënten. Erg tevreden! Als tip: ondanks dat ze in Italië vrij minimalistisch omgaan met het beleggen denk ik dat de gemiddelde Nederlander net 20% meer beleg verwacht op zijn pizza. Ook de margarita mag wat kaas bevatten

Suzan
20 November 2023

Heerlijke pizza, vers, rijk belegd en volkoren bodem. Erg snel bezorgd door vriendelijke bezorger. Dank jullie wederom!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Tom
19 November 2023

Beste pizzazaak van Utrecht

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Pizzamonster
17 November 2023

Multo bono 😋😋

Rosa
13 November 2023

Lekkere pizza, verse ingrediënten.

Friso
12 November 2023
Ingrid
12 November 2023
Lynn
11 November 2023
Andre & Ewa
5 November 2023

Erg lekker!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anoniem
29 Oktober 2023
Naomie Wilnis
22 Oktober 2023

Heerlijke pizza gegeten weer!

Jos
19 Oktober 2023

Twee erg lekkere pizza's (Salame & Tartufata) met goede bodem met krokante bellen, goed op smaak zonder extreem zout te zijn. Na 15 min al op te halen. Top!

Jetse
17 Oktober 2023

Very nice pizza and delivery time!!

Annelies
14 Oktober 2023

Niet alle ingrediënten zaten op de pizza, heel weinig aubergine en paprika en geen peterselie en grano pardano.

Gijs
12 Oktober 2023

Extreem lekkere pizza, snelle service, vriendelijk personeel. Pizza's waren ook lekker warm!

Ebk
30 September 2023
Chris
29 September 2023
Violeta
28 September 2023

Best pizza in town!

M. Timmen
27 September 2023
Jasmijn
25 September 2023
Remko
24 September 2023

Als altijd weer heerlijk!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

De spelletjes groep
23 September 2023
Emile
22 September 2023

Op tijd bezorgd en heerlijke pizza's 😀

Mart
21 September 2023

Tussen bestellen en de pizza op schoot zat welgeteld 10 minuten. Beste pizza’s van Utrecht.

hai yen ngo
19 September 2023

Lekkerste pizza van Utrecht

Naomie Wilnis
16 September 2023

Altijd lekker deze pizza's. We hadden de pizza tonno;)

Lucas
14 September 2023

Zoals altijd een heerlijke, nog hete pizza. Zoals het hoort. En jullie zijn het enige bedrijf dat eerder bezorgt dan de tijd die wordt aangegeven. Top!

Timo
11 September 2023

Altijd top! Zoooo lekker :)

Janneke
8 September 2023
Berry
7 September 2023
Lorenzo
3 September 2023

Beste pizza van Utrecht!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Elena
31 August 2023

Lekker pizza, gezellige mensen!

Irina
27 August 2023

Ondanks dat het druk was, heel vriendelijk geholpen. Lief tegen mijn dochter. Pizza's heel lekker. Krokant en luchtig en fijne tomatensaus.

Andre & Ewa
24 August 2023

Erg lekker en vlotte bezorging.

Jenny
23 August 2023

Beide pizza's waren heerlijk! Snelle bezorging.

Ebk
19 August 2023

Binnen een uur was het smullen geblazen

Anutosh
18 August 2023

Geweldig zoals altijd

Claudia M.
13 August 2023

Dit was de eerste keer bestellen, maar zeker niet de laatste keer. Erg lekkere pizza's!

Jus Bos
13 August 2023

Fantastisch smakende pizza. 5 sterren

Naomie Wilnis
12 August 2023

Heerlijke pizza's gegeten vandaag. Altijd verse ingrediënten en een geweldige bodem!

Jill
10 August 2023

Perfect, als altijd!

Jade
5 August 2023

Altijd super lekkere pizza’s en razendsnelle bezorging, zoals altijd meer dan tevreden! :)

Adriënne
4 August 2023

Supersnelle bezorging, super lekkere pizza! Heerlijk!

Andries en Bente
4 August 2023

Zoals altijd waren onze pizza's weer fantastisch. Zoals een echte Italiaanse pizza moet zijn. Maar dan beter. En ook nog eens lieve mensen!

Nikola
4 August 2023

Delicious pizza delivered in 15 min đŸ˜±

tieme
3 August 2023

echt heel lekker, vooral de bodem, en vriendelijke bediening

Marianne Van de Geijn
3 August 2023

Was heerlijk en heel snel

Maren
30 Juli 2023

Super pizza!

Jeroen
28 Juli 2023

Deze pizzazaak levert consistent hoge kwaliteit. Zeer aanbevelenswaardig!

Linda
27 Juli 2023

Heerlijke pizza’s!

Hans Miltenburg
25 Juli 2023

De beste pizza van Utrecht vind je bij Pizza Art. De (hogere) prijs dubbel en dwars waard!

Sophie van Uijen
24 Juli 2023

Altijd heerlijke pizza. De kinderen hebben er ook weer van gesmuld. Als het kan, bestellen we bij Pizzart.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sander
23 Juli 2023

Smaakt als ultieme pizza

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Suzan
21 Juli 2023

Heel snel bezorgd, fijne bezorger. Pizza’s helemaal naar wens en van erg goede kwaliteit. Dank wederom!

Martijn
17 Juli 2023

Heerlijke traditionele pizza's. Mijn vrouw vond haar pizza caprese geweldig, zo'n beetje de lekkerste die ze ooit op had. De bodem was prima krokant (maar niet te) en de toppings waren van goede kwaliteit, waren lekker warm en niet te droog. Prima gegeten!

michelle
16 Juli 2023
Carolien
14 Juli 2023

Heerlijke pizza’s, supersnel klaar. Echt een aanrader!!

Abel
13 Juli 2023

Nog steeds de beste pizza's in Utrecht Zuid!

Marleen Meijers
12 Juli 2023

Pizza's zijn heerlijk. Echt heel goed. Jammer dat de pittige olie er niet op zat die ik bij had besteld. En gesneden zou ook fijn zijn..

Jill
12 Juli 2023

Wat een heerlijke pizza's! En wat fijn dat jullie glutenvrije pizza's hebben (die goed smaken). De smaak van de diavolo mag iets pittiger.

Mariëlle
9 Juli 2023

Snelle bezorging en super lekkere pizza's zoals altijd!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Tanja
6 Juli 2023

7 pizza's besteld, binnen een half uur bezorgd! Alles warm en heel lekker.

Dave
5 Juli 2023

Grazie Gio! Era buonissimo😘

Violeta
4 Juli 2023
Anoniem
4 Juli 2023
Jammie
1 Juli 2023

Lekkere pizza ! En snel geleverd!

Lucienne
1 Juli 2023

Heerlijke pizza, had iets meer aubergine opgenomen zaten maar twee kleine stukjes op en de courgette was iets te dik gesneden waardoor nog te hard. Echter eerder deze pizza gehad en aangegeven dat hij erg zout was daar was nu geen spraken van de smaakbalans was prima.

HM
30 Juni 2023

Genoten van de lekkere pizza's en de pistache cannoli's! Ik ga ze missen als ik binnenkort uit Lunetten verhuis

Ru
27 Juni 2023

snel, hoge qualiteit, en lekker!

Bastiaan
27 Juni 2023

Perfect!

Kristine
23 Juni 2023

Pizza’s zijn heel goed en heel lekker! Enige opmerking: Beleg graag tot dichter bij de rand. Maar verder zijn ze top!!

José
21 Juni 2023

Supersnelle en vriendelijke bezorging, heerlijke pizza!

Sjoerd
20 Juni 2023

Weer topkwaliteit, zoals altijd.

Anoniem
16 Juni 2023
Luc
16 Juni 2023

Ik had van tevoren een pizza besteld via hun site. De site zelf ziet er goed uit en is snel om te navigeren. De winkel zelf ziet er super goed uit en geeft een fijn gevoel, de werknemers daar zijn super professioneel en de pizza was een van de beste die ik ooit heb gegeten. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Marianne
12 Juni 2023

Zoals altijd goede pizza, snel bezorgd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bente
11 Juni 2023

Zeer hoge en consistente kwaliteit. Alles vers, niet te vet en onmiskenbaar Italiaans

Francesca
11 Juni 2023
Maumere
11 Juni 2023
Mads
11 Juni 2023

Geweldige pizza!

Maryin
10 Juni 2023

Pizza's waren heerlijk

Francesca
9 Juni 2023
Kim
3 Juni 2023

Heerlijk!! Vooral de caprese :)

Angela
2 Juni 2023

Al jaren is puzzart ons vertrouwde adres voor pizza's. Lekker, aardig personeel en bezorging is altijd stipt op tijd. Aanrader!

Ida
29 Mai 2023

Echt heerlijke pizza's, iets duurder maar je krijgt wel echt een toppizza!! Het deeg is erg goed, en lekkere verse ingrediënten. Wij komen terug!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Van Zwam
28 Mai 2023
Aletta
28 Mai 2023

Jullie pizza's waren weer heerlijk en de bezorging lekker snel en attent.

Nina Kools
28 Mai 2023

Hele lekkere pizza met een mega lekkere tomatensaus als bodem. Waren snel klaar en warm uit de oven. Lekker in het zonnetje op gegeten!!

Naomie Wilnis
27 Mai 2023

Heerlijke pizza besteld en supersnel bezorgd. Smaak tonno met als extra topping pittige olie. Mmmmm zeker een aanrader!

Marieke
26 Mai 2023

Heerlijke pizza, en snelle bezorging!

Chris
25 Mai 2023
Demi
21 Mai 2023

Super goede pizza, en heel lief hoe het personeel zelfs betrokken is bij het goed vervoeren van de pizza. :)

Jasmijn
21 Mai 2023
Conny & Ron
15 Mai 2023

Beste Pizza's Ever!!!

Jolanda
13 Mai 2023

Weer overheerlijke pizza’s, zoals we van Pizzart gewend zijn. Topkwaliteit.

Violeta
5 Mai 2023

Toppers

Vera
4 Mai 2023

Heerlijk!!

Frank
2 Mai 2023
Stefan van den Berg
1 Mai 2023

Top pizza's, snelle bezorging (ook op zondag)

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Christien Bolt
1 Mai 2023

De pizza was weer heerlijk en precies op tijd bezorgd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Aletta
30 April 2023

Al jaren blij met jullie pizza's en service!

Jona
28 April 2023

Heerlijke pizza’s en vriendelijke mensen!

Maren
24 April 2023

lekkere pizza, heerlijke dunne en crunchy bodem, goede tomatensaus!

Riet van Zwam
23 April 2023

Heerlijke pizza's en bezorging supersnel, mooi op tijd!

Jojanneke
22 April 2023
Rowan
22 April 2023

Ik bak het liefst mijn eigen pizza, maar PizzaArt is een perfect alternatief

Luz
22 April 2023

The flavour follows the Italian pizza.

Amos
22 April 2023
Martijn
22 April 2023

Jullie pizza’s zijn met glutenvrije bodem duurder dan andere plekken, maar het is zo lekker dat het het waard is! De passie die jullie hebben voor de kwaliteit van de pizza is te proeven! Na 3 jaar klant te zijn kan ik zeggen dat tenzij ik naar een andere stad verhuis ik ga blijven bestellen bij jullie! (Bovendien, als ik naar een andere stad verhuis kom ik in het restaurant eten!)

Andre & Ewa
18 April 2023

Prima!

Patrick
17 April 2023
Sanne
17 April 2023

Het was heerlijk !! Wij bestellen nooit meer een pizza ergens anders !!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Esmee
16 April 2023

Buonissima!

Pim
14 April 2023
Arni
13 April 2023

Het zijn echt de beste pizza’s van Utrecht Heerlijk vers

Carla
10 April 2023

Heerlijke pizza's, geen 5 sterren omdat 1 vd 6 pizza's erge zwarte stukken korst had.

Rianne
10 April 2023

Lekker hoor

Gijs
10 April 2023
Rianne
8 April 2023

Mooie gekleurde knapperige heerlijke pizza met vriendelijke bezorger en ook mooi op tijd

Roald Riethoven
7 April 2023

Altijd fantastisch lekkere pizza's Vooral die met truffel eekhoorntjesbrood of gerookt spek. Heerlijk ! Aanrader, ook om om in het restaurant te eten

Joke
31 MĂ€rz 2023

Zo blij dat we zo'n fantastische pizzeria in de wijk hebben!! Pas nog weer eens elders een pizza gegeten op een plek waarvan ik dacht dat ie wel ok was, wat was dat een tegenvaller als je eenmaal gewend bent aan de pizza's van Pizzart!

Marianne Van de Geijn
30 MĂ€rz 2023

Utrecht

Andre & Ewa
28 MĂ€rz 2023

Pizza prima en tiramisu fantastisch lekker! bezorging kan niet beter!

Rutger
26 MĂ€rz 2023

Erg lekkere pizza met goede kwaliteit ingrediënten

Abel Zeilstra
25 MĂ€rz 2023
Rianne
23 MĂ€rz 2023

Echt heel erg lekker!

Anna
23 MĂ€rz 2023

Echte qualiteitpizza's en perfecte bezorging!

andre sanou
22 MĂ€rz 2023

De beste pizza restaurant die er is. Veel keuze en veel variaties. Ik zal zeggen probeer het eens

Pieter
17 MĂ€rz 2023
Mirjam Weber
15 MĂ€rz 2023

Top pizza’s heel lekker. Goed op tijd bezorgd.

Petra
15 MĂ€rz 2023

Pizza van Pizzart Lunetten is altijd lekker, zelfs voor iemand die normaal gesproken geen pizzaliefhebber is. De kwaliteit van de pizza's en de mogelijkheid zoveel mooie en verse ingrediënten te kiezen stelt al jaren niet teleur.

Mulder
13 MĂ€rz 2023

Heerlijke pizza's, als altijd.

Merel
13 MĂ€rz 2023

De beste pizza uit Utrecht!

Cindy
11 MĂ€rz 2023

Ik kan nooit kiezen, zoveel keuze! Vandaag weer een heerlijke pizza en supersnel bezorgd.

Romina
11 MĂ€rz 2023

Super snelle bezorging. Ansjovis was gigantische brokken, leken wel sardines en niet lekker geen goede kwaliteit.

Daniel
10 MĂ€rz 2023

Een van de beste pizza plaatsen in Utrecht

Rianne
9 MĂ€rz 2023

Heel snel bezorgd. Snel aan tafel.

Hanne
9 MĂ€rz 2023

Beste pizza van Utrecht. Enorm goed deeg en saus, ook de toppings telkens weer verassend lekker en vers!

Anna
8 MĂ€rz 2023

Pizza's zijn altijd top! De bodem mag wat mij betreft nog iets krokanter, maar kwaliteit en bezorgtijd is altijd goed!

Arjan
8 MĂ€rz 2023
Abel Zeilstra
5 MĂ€rz 2023
Marianne Van de Geijn
5 MĂ€rz 2023

Heel lekker, top kwaliteit snel en adequaat bezorgd Utrecht

Ivo van der Hoeven
5 MĂ€rz 2023

Het was zoals altijd ontzettend lekker, en dit keer zo snel dat de pizza waarschijnlijk binnen een minuut na mijn bestelling al in de oven zat!

George
5 MĂ€rz 2023
Henk
4 MĂ€rz 2023

Heerlijke pizza, goed belegd en nog heel warm toen hij bezorgd werd.

Demi
2 MĂ€rz 2023

Wat een enorm lekkere pizza, uit een heel leuk restaurant. Super klantvriendelijk en op tijd geholpen. Kon ook bij het bestellen kiezen voor een vroeg tijdpunt (20 min later).

Andre en Ewa
2 MĂ€rz 2023

Pizza was prima en erg lekker maa toetje veel te duur voor dat klein beetje

Stella Evers
27 Februar 2023

Heerlijk belegde pizzas met een smakelijke verse bodem. Wel een vrij brede rand, maar omdat de bodem zo lekker is, mis je het beleg daar niet eens. En dat terwijl dat ook erg lekker was! En de bezorging was keurig op tijd. Gaan we zeker vaker bestellen!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jeanette
26 Februar 2023

Heerlijke pizza’s en een perfecte bodem!

Zina
25 Februar 2023

Top kwaliteit, leuke eigenaren en lekkere pizza. De bezorging ging dit keer razendsnel! Heel erg bedankt!

Merel
24 Februar 2023

Heerlijke pizza’s, lekker dunne bodem

Gijs Kuiper
24 Februar 2023

altijd weer echt geweldig

Anoniem
19 Februar 2023
Bas
19 Februar 2023

Heerlijke pizza!

Julie
18 Februar 2023
Jacqueline
18 Februar 2023

Zoals altijd verrukkelijk en snel! Grazie mille!

Maaike
17 Februar 2023

Heerlijke pizza''s en dolci gemaakt door hele fijne mensen

Leo
12 Februar 2023

De beste pizzabakker van Utrecht!

F
12 Februar 2023
Frans-willem
10 Februar 2023

Pizzas zijn fenomenaal lekker, en altijd super service :)

anoniem
8 Februar 2023
MB
7 Februar 2023

Zoals altijd weer top. Zeker de Danno blijft een topper :)

Jos
6 Februar 2023

Weer heerlijke pizza's gehaald, vooral die met spek en eekhoorntjesbrood was verrassend. Wat ik nog een beetje mis is een pizza met zeevruchten, vooral met van die kleine inktvisjes....

Ebk
5 Februar 2023

20 minuten vroeger geleverd dan gepland Pizza erg lekker

Martin Kind
4 Februar 2023

Heerlijke pizza’s

Gideon
3 Februar 2023

Perfecte pizza, heerlijke volkoren bodem!! Aanrader

Marianne Van de Geijn
2 Februar 2023

Hele goede bodem en niet zwaar

Luc Hoogenstein
2 Februar 2023

Heerlijke pizza's, vrolijke en snelle bezorger

Rianne
2 Februar 2023
Bente Aalbers
28 Januar 2023

Puur, vers, superlekker. Pluspunten dat volkoren bodem mogelijk is!

Valentijn
28 Januar 2023

Erg lekkere pizza's en snel bezorgd

Aletta
28 Januar 2023

Jullie pizza's waren weer heerlijk! De margarta van mn zoon: een dikke 10. Ik had de automno, en alhoewel ik naar zachter weer verlang kijk ik toch uit naar volgend najaar en de winter, omdat deze pizza dan weer op het menu staat (-: HĂ©Ă©rlijk!

Boris
27 Januar 2023

Heel lekkere echte Italiaanse pizza's, super snel klaar en vriendelijk personeel :)

Jeanet
27 Januar 2023

Dank jullie wel voor de goede pizza's en de punctuele bezorging van de grote bestelling.

Freek
26 Januar 2023
wessel
23 Januar 2023

lekker lekker mjam! hoge kwaliteit ingrediënten, liefde en passie in het deeg, originele en lekkere combinaties, prijs waard.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marten Jan Heida
21 Januar 2023

Wederom een super goede pizza. Het maakt niet uit welke pizza je neemt, ze zijn gewoon allemaal goed van smaak. De chef wist nog dat we een jarige hadden, dus heeft toen wat extra's gedaan. Super dus weer.

Johan
21 Januar 2023
Merijn Bronkhorst
21 Januar 2023

Erg lekker !

Antoinette
18 Januar 2023

Heerlijke pizza's, goede en lekkere toppings, perfecte bodem (3 verschillende soorten). Iets te zout vonden wij.

Jeanet Schuurman
17 Januar 2023

De pizza was lekker, maar bij bezorging niet al te warm meer.....

Emilie
9 Januar 2023

Lekker gegeten

Jeanette
9 Januar 2023

Heerlijke pizza’s!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mark
9 Januar 2023

Leuke plek en heerlijke pizza's

Dick
8 Januar 2023
Piet
8 Januar 2023

Prima pizza’s, mooi op tijd ook

M
5 Januar 2023

Altijd geweldig!

Anna
5 Januar 2023

Lekkerste pizza's van Utrecht, en lekker snel thuis bezorgd. Top!

Marieke
4 Januar 2023

Heel vriendelijke bezorger en lekkere pizza, die goed warm was en in een mum van tijd op. :-)

José
3 Januar 2023
Gijs Kuiper
2 Januar 2023

erg lekker zoals altijd :)

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jorg Van Velzen
31 Dezember 2022

Pizzatent, altijd goed en snel. Beste pizza van Utrecht.

Wilhelmer
30 Dezember 2022
Anastasia
29 Dezember 2022
Dunja
29 Dezember 2022

Super, en ik weet nu dat de pittige olie, echt heeel erg pittig is.

Renske
21 Dezember 2022

Lekkerste pizza’s van de stad!! Hele lieve en leuke mensen!!

Andre & Ewa
17 Dezember 2022

Prima!

LBosman
17 Dezember 2022

Heerlijke pizza, verse topping, goeie bodem en snelle bezorging.

Abel Zeilstra
16 Dezember 2022
José
13 Dezember 2022

Snelle bezorging, heerlijke Pizza!

Naz
13 Dezember 2022

Lekkerste pizza uit Utrecht

John
11 Dezember 2022

Grandioos en Heerlijk gegeten Bedankt👍.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Daniël
10 Dezember 2022

Altijd geweldige kwaliteit eten en service!

Johan
10 Dezember 2022
Jolien
10 Dezember 2022

Heerlijke pizza's. Zelfs mijn moeder, die altijd last heeft van buikklachten na pizza, heeft heerlijk gegeten! En zonder klachten

Alex
9 Dezember 2022

Top bedrijf met leuke mensen en top kwaliteit

Julia
9 Dezember 2022

Heerlijke pizza en snelle bezorging!! :) hartstikke bedankt

Cees
7 Dezember 2022

Heerlijke pizza's weer!

Demo
3 Dezember 2022

Heerlijke pizza, snel kunnen ophalen en met goede ingrediënten

Ana
3 Dezember 2022

Pizza was niet gesneden en ook niet zo heel lekker als ik verwachtte. Pizza was gewoon oke.

Ronald
1 Dezember 2022

Opnieuw zoooooo lekker!

Peter
1 Dezember 2022

Ik durf nu wel te zeggen dat de pizza's van Pizzart zich met de beste van Italië kunnen meten, en dat nog wel met een elektrische oven en geen houtoven. Fantastische bodem en precies genoeg topping, waarbij niet bezuinigd wordt op kwaliteit. Superpizza, een reisje naar de buitenwijk Lunetten waard!

Eugenia
1 Dezember 2022

Altijd fijn altijd lekker.

Jan Willem
1 Dezember 2022

Heerlijk verse pizza's, en de tomatensaus is onovertroffen! Ook goede glutenvrije pizza's.

Esther
30 November 2022
Thomas
28 November 2022

De pizza's waren perfect

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Javier
26 November 2022

Best pizza I've had in Utrecht. Love the volkoren option. Thanks!

Sofia K.
23 November 2022

Zoals gewoon perfect! Keurig op tijd bezorgd en de pizza's waren heerlijk.

Bas
21 November 2022

Tot op heden de beste pizza's van Utrecht. Mobiele website werkt wel beter dan via de PC ;)

Martin
20 November 2022
Martijn
20 November 2022

Precies op tijd, heerlijke pizza's, royaal belegd

Jeroen
20 November 2022
Jeanet
19 November 2022
Rien Bouw
18 November 2022

Zeer vriendelijke bezorger!

Jorik
18 November 2022

Super pizza’s. What you see is what you get. En heerlijke tomatenbasissaus. Complimenten.

Lambert
12 November 2022

Heerlijke pizza's. Voor zover ik weet (een van) de beste pizzeria in Utrecht.

Maarten
11 November 2022

Complimenten voor de heerlijke pizzas. Zoals altijd waren ze weer top!

Andre en Ewa
9 November 2022
Milou
9 November 2022
Alice
7 November 2022

Thank you so much guys, you're lovely and pizza is amazing!! I wish I knew you since day 1 of moving here!! If you want to try real Italian pizza, this place is the answer, trust me, I'm Italian and super happy. They also vegan options, try the deluxe with friarielli, it's the best!!

Cor Vermin
6 November 2022
Olga
3 November 2022

Pizza met bijzonder goed deeg, ruim smakelijke tomatensaus en goed belegd. Bezorging precies op tijd. Top!

GJ
1 November 2022

Wat een pizza’s!!!! Absolute kwaliteit!!!!

Sophia
30 Oktober 2022
Valentijn
28 Oktober 2022

Erg lekkere pizza!

Arie
15 Oktober 2022

Heel veel keus in de ingrediĂ«nten van de pizza’s. Lekker krokant en prima smaak pizzabodem. Gaan zeker vaker bestellen. Topadres.

Annelies
14 Oktober 2022
Mare
14 Oktober 2022

Zoals altijd: heerlijk!

MB
11 Oktober 2022

Vaste klant en om een reden. Beste pizza van Utrecht en omstreken, zonder twijfel.

Gerda Bultstra
9 Oktober 2022

Heerlijk als altijd. terecht verkozen tot beste pizzabakker van Utrecht.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Caroline de Waard
7 Oktober 2022

Normaal ben ik dol op jullie pizza en vind ik dat een super tractatie. De lekkerste pizza's die ik ooit heb gegeten. Maar die van vanavond was echt niet lekker, omdat er veel te veel tomatensaus op zat. Het smaakte vooral naar tomatensaus, in plaats van de smaakexplosie die ik van jullie gewend ben. Het lijkt alsof iemand anders de pizza gemaakt heeft. Als dat zo is, is het misschien goed om deze persoon wat af te remmen met de tomatensaus.

Annemieke
5 Oktober 2022
J
4 Oktober 2022
Lunetten bewoner
2 Oktober 2022

Bodem was erg hard. 3.50€ voor 6 plakjes dunne salami vindt ik te veel. Verder wel altijd goede kwaliteit

Peter
2 Oktober 2022

Sublieme pizza!

Iris
1 Oktober 2022

Lekkere pizza's, vriendelijk personeel en snelle service.

Andries
30 September 2022

Iedere keer blijft pizzart mij verbazen met de geweldige kwaliteit die ze leveren. Nog steeds de beste pizza die ik ooit buiten Italië gegeten heb.

Leontine
29 September 2022

De pizza's waren heerlijk, we kregen alleen de verkeerde bestelling. Althans 1 pizza was niet de pizza die besteld was..

Sofia
28 September 2022

Zoals altijd, heerlijke pizza's en keurig op tijd bezorgd! Altijd héél tevreden!

Leon
26 September 2022

Lekkere pizza, aandacht en service

Elisa
25 September 2022
Janne
23 September 2022

Heerlijke vegetarische pizza met o.a. eekhoorntjesbrood! Bodem was lekker krokant en dun. Echt Italiaans, evenals de pizzabakker, aanrader!

Jasmijn
20 September 2022
Adri
18 September 2022

Beste pizza’s

elroy
18 September 2022

heerlijk, hier kan domino of new york pizza niet tegen op! heerlijk!

Johan
18 September 2022
Floor
17 September 2022

Lekkere pizza’s, smaken erg authentiek en met originele toppings. Op de vegan pizza mis ik de kaas niet, smaakt gewoon goed!

Anastasia Charalampidou
17 September 2022
Giel Hendriks
14 September 2022

Heerlijke pizza’s! Bezorging precies op tijd!

Christiaan
14 September 2022
anoniem
13 September 2022
Lisa
12 September 2022

Super lekkere pizza!

Sanne
9 September 2022

Heerlijke verse pizza! En ook nog is 15 minuten eerder bezocht. Top service.

Jesse
7 September 2022
Angela
7 September 2022

de lekkerste pizza van Utrecht!

Kees
6 September 2022

Top! Snel en heerlijk

Peter de Rijk
4 September 2022

Uitstekend en echt Italiaans, zoals altijd

Annelies
4 September 2022
Lambert
4 September 2022

Heerlijke pizza.

Joyce van Loosdregt
4 September 2022

Top kwaliteit pizza's!!

Gerard
3 September 2022
Eva
2 September 2022

Super lekkere pizza's en supersnelle bezorging echt top!

Malon
30 August 2022

Het is maar goed dat ik in Bilthoven woon en dat daar niet bezorgd wordt, anders zou ik denk ik elke dag wel pizza eten, of gewoon elke dag drie keer (ontbijt, lunch, diner
 misschien zelfs nog als snack). Het zijn echt de aller, aller, allerlekkerste pizza’s die ik ooit heb gegeten. En mijn ouders, die wel in het bezorg gebied wonen, mogen ook blij zijn dat die pizza’s zo goed zijn, want dan kom ik nog eens over de vloer. En ja, dat was ook een grapje, maar je snapt de strekking: heeeeerlijk zijn ze!

Esmee
30 August 2022

Pizza was snel klaar en was erg lekker đŸ™ŒđŸ»

Anoniem
29 August 2022
Mayke
29 August 2022

Altijd superlekkere pizza's en snel en warm bezorgd

Anne
28 August 2022

De pizza's smaakten heerlijk en werden snel bezorgd!

Merijn Bronkhorst
28 August 2022

Pizza was erg lekker. 50 minuten wacht tijd viel wat tegen

Prima! erg lekker.
27 August 2022
Kees
26 August 2022

Heerlijke pizza’s en netjes op tijd bezorgd!

Elsa
25 August 2022
Jacqueline
1 August 2022

De pizza’s zijn altijd super lekker maar gisteren leken ze nog beter te smaken dan anders, belissima!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

NIELS Bakker
1 August 2022

pizza's waren weer heerlijk, zoals altijd. Prettige vakantie jullie.

Tim
30 Juli 2022

Beste pizza van Utrecht! Authentiek, uitstekende toppings, heerlijke bodem en niet te vet

Judith
30 Juli 2022

Heerlijke pizzabodem zoals altijd en super snelle bezorging (kwartier eerder dan aangegeven zelfs)

Marjolein
21 Juli 2022

Mijn hart stroomt elke keer weer vol als ik een pizza van jullie proef: elke hap is een explosie van smaak, elke pizza die ik proef heeft weer haar eigen verbazingwekkende zaligheid. Een reisje naar Italië is nog nooit zo makkelijk geweest!

Martin Kind
20 Juli 2022
Thomas
19 Juli 2022
Lotte
18 Juli 2022

Heerlijke pizza's! Goede bodem en fijne saus.

Luc
15 Juli 2022
Karin
15 Juli 2022

Superpizza, lekkere knapperige bodem, met heerlijke groenten en kaas bedekt! Vlotte en vriendelijke bezorging.